Langbein

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Langbein

Langbein er den bestevennen til den merkverdige snakkende musen Mikke Mus. Lanbein er både dum og snill, og han er han bestevennen til Mikke, som liker dumsnille mennesker. Langbein ble født i det sørvestlige nordøstlige sør-Mexico i 1827

Hva kjennetegner Langbein?

Langbein er en snakkende hund. Han er naiv, og går alltid rundt med en fin hatt på hodet. Hans store idol er Jan thomas. Langbein har store ambisjoner om å ta over Andeby, og på fritiden jobber han svart som akupunktør. Langbein har ikke korte bein. Langbein er også en veldig flink fotograf.

Langbein og hans sammarbeid med Gud

Langbein fikk i 1911 Nobels fredspris for sitt arbeid med Gud om frihandel i Europa. Søsteren til Gud var også med. Ifølge rykter ble MacGyver meget misunnelig på denne prisen. Macgyver prøvde i 1915 å stjele Langbeins pris ved å lage en bombe av navlelo og skokrem som han tilfeldigvis fant liggende i hyllen. Dette gjorde at Langbein ble sint, og han svarte med å ta alle sikringene i huset til MacGyver. Macgyver levde i mørket i syv uker før han skjønte hva som var galt. Han fikk tilbake lyset ved å sprenge døren inn til badet med hårkrem.

Idag

Idag lever Langbein i Madagaskar helt alene i en hytte laget av bambus. Hans eneste venn er en panda som heter knut. For å overleve drikker han kokosmelk og spiser sjøbananer han stjeler fra tomten til demon Fantorangen. DETTE ER 110% SIKKERT!! det kan bevises ved at du ser han i bakgrunnen i Madagaskar 2 og han har ikke vært med i de siste episodene med Mikke mus klubbhus og Fantorangen fikk trusselbrev av han i posten som han leste høyt i tegning-tiden på barne tv.