Langtvekkistan

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Leinchveicischtæn
Langtvekkistan
Kult flagg.jpg
(flagg)
Våpenskjold.jpg
(våpenskjold)
«We are the world»
Hovedsteder Langbang City
Største byer
Innbyggertall 95 og litt til
Offisielle språk Langtvekkistansk
Styreform Kommunist-kapitalistisk Nazivelde
Statsoverhode: Kong Fyr
Statsminister: Linni Meister
Selvstendighet Lenger enn morra di
Avhengig av Øl, Crystal Meth, skateboarding og Pamela Andersson
Uavhengig av Nord-Polen
Valuta V-bucks
Tidssone Litt bak Russland, men mange timer foran USA
Nasjonaldag Onsdag
Landkode 6653
Toppnivådomene Internett kommer om ett års tid, i oktober 2024.
Nasjonalsang:
«Du gamle, du bortgjemte»

«Hallo, Ingenmannsland

- Forvirret rockeband på konsert i Langtvekkistan

Langtvekkistan eller på langtvekkistansk; तोोलुूनोमकगेूटल er et asiatisk u-land som grenser til Blokksberg, Laangthill-Gõk og Der peppern gror.

Desverre er det ikke noen som vet nøyaktig hvor dette er, men hvis man ønsker seg så langt bort som mulig fra stedet man befinner seg på vil Langtvekkistan være et ypperlig reisemål. Et lite problem er flyrutene som går til Langtvekkistan. For at en skal komme inn i landet må en ta sopelim til Blokksberg og deretter fare med buss den siste strekningen over en rekke vulkaner. Bussene er som oftest miljøvennelige siden det er esler som er hovedmotoren. Viltnemda har i mange år anmeldt Langtvekkistan for dyreplageri, men ingen fra nemda har enda funnet veien til Langtvekkistan så de har ikke gått til rettsak enda.

Kultur[rediger]

Langtvekkistan henger litt etter andre land på mange områder, men har et badmintonlag i verdensklasse. Badmintonlaget har nådd verdenscupen fordi MacGyver ble utnevnt som kaptein. Andre personer på laget er George W Bush, Jens Stoltenberg og Chuck Norris (trener, manager, klubb-eier, administrerende leder, administrerende direktør, livvakt, utkaster, vakt, julingansvarlig og hovedspiller). Chuck Norris klarer selvfølgelig å holde orden på dette.

Laaaaaaaaangtvekkistan er også kjent for sine helsprøe folkedanser. En av disse dansene blir kalt for Rhamsledigogoh Golepekitika. Oversatt til Norsk betyr det: "De som danser denne danser oppfører seg som tullinger." Disse dansene er verdenskjent og danserne stiller opp i rosa skjørt med røde, blå, brune og selvfølgelig gule blonder. Det er som oftest Pål Bang Hansen og Blomster-Finn som står for disse dansene.

Innbyggertall[rediger]

Langtvekkistan har over 94 innbyggere, men de er mindre enn 95. De sliter med tellingen fordi ingen av befolkningen har lært seg å telle på henda. minst 101 av disse personene er slektninger av president, og enkelte kilder sier at presidenten har stengt all flytrafikk inntil landet, noe som skal godt gjøres siden alle flyplassene de har hatt råd til har blitt bombet.

Store Byer[rediger]

Det finnes fem store byer i Langtvekkistan. Disse er Veldig langt vekke (1 innbygger). Neste by er rett her borte (3 innbyggere). Ikke Gidd å Dra Hit (2 innbyggere), Du Har KOMMET HELT FEIL (0 innbyggere)og flintskalè (10 innbyggere). Resten av innbyggerne bor ved grensen til USA.

Kongedømme[rediger]

Kong Fyr (og flamme) er regjerende konge, noe som han også har vært de siste 47 årene. Han er en røten leder. Han er en konge med store krefter, blant annet laserøyne. Og Bazooka-hender.

Turisme[rediger]

Langtvekkistan har lenge vært et hyppig reisemål blant innbyggerne i Andeby. Blant disse er Donald Duck, Skrue McDuck, Ole, Dole og Doffen samt også Chuck Norris de mest besøkende turistene. Mange mener at Langtvekkistan er et hyppig reisemål på grunn av de mange turistbodene og de klengete tiggerne, men en kilde som vil holde seg anonym forteller oss at Turistene besøker dette landet fordi de er kjent for å lage en hinsides god kebab. Dette skal godt gjøres siden kebabshappene ikke befinner seg i langtvekkistan, men i nabolandet Island. Derfor mener noen at denne kilden har besøkt feil land og dermed ikke til å stole på.

Fotball[rediger]

De har verdens beste fotball lag men ingen vet hvem de er. De har vunnet 666 cupen 666 ganger men bare en gang teller fordi den andre ble vunnet på en kontroversiell måte. (drap på motstanderne)

Land i Asia
· Afghanistan · Armenië · Azerbeidzjan · Bahreïn · Bangladesh · Bhutan · Brunei · Cambodja · China · Cyprus · Filipijnen · Georgië · India · Indonesië · Irak · Iran · Israël · Japan · Jemen · Jordanië · Kazachstan · Kirgizië · Koeweit · Laos · Lengevekijstaan · Libanon · Maldiven · Maleisië · Mongolië · Myanmar · Nepal · Noord-Korea · Nynorge .Oezbekistan · Oman · Oost-Timor · Palestina · Pakistan · Qatar · Rusland · Saoedi-Arabië · Singapore · Sri Lanka · Syrië · Tadzjikistan · Taiwan · Thailand · Tibet · Torarnistan · Turkije · Turkmenistan · Verenigde Arabische Emiraten ·Viet Nam · Zuid-Korea ·
.