Larve

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Larven er et grønt merkelig dyr. Jeg skal fortelle en historie om lille Edward. Han lever i trærne som apekattene og spiser de grønne bladene på trærne. Edward spiser aldri gule blader, fordi det smaker gulrot. I fritiden så spiser han, kryper og er en stor eventyrer.

En dag gikk Edward opp i det høyeste treet i skogen. Men oppe i treet var det en kråke, kråken var rik. Han hadde både gull øyredobb og gull mynt. Kråken var skummel, han sprang etter Edward slik at Edward datt ned. Edward ble så redd at han ble forvandlet til en liten sovepose. Her sov Edward i 100år. Plutselig ble Edward til en JENTE, han hadde vinger!

Han fløy ut av sin gamle sovepose og opp i den blå veggen med de hvite marshmallowene. Der levde han lykkelig i sine 4 gode dager til han krasjet i et vindu

Edward ligger nå på et museum for den mest vakreste fugl, og alle vet historien hans! Han hadde nemlig skrevet et brev på larvisk som professoren Lars larviksen kunne oversetter, fordi hans venn var en larve ( Morten het han). I brevet til Edward stod det: hjelp jeg har blitt en jente, jeg flyr opp i vinden.

Fakta om larver: Larver er altid gutter, men blir jenter når de er sommefugl. De kan sove opp til 1000år i en sovepose før de våkner. Når larver blir skremt eller veldig glad sovner den i soveposen. Larver kan larvisk og det er bare et menneske i verden som kan lese det. Larven har grønn hud som lukter agurk. Larven er faktisk en grønn mark! Larver spiser fugleunger, og det beste de vet er høneegg. De fleste larvene i norge kan bli to meter lange, og kan veie opptil 8 kilo, minst. i 1879 ble det funnet en død larve som veide 162 kilo, og som var 3,7 meter lang. den ligger på museum i USA.