Leddormer

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Et relativt kortvokst eksemplar av den skumle leddormen.

«I once saw a leddorm, then I said "ugg bugg buttplug-mugg" and it disappeared!»

- Johnny Cash om leddormer.

Leddormer er ormer med ledd. De liker å slynge seg rundt trestammer eller lyktestolper. Det spesielle med leddormer er at de er menneskeetende og kan bli 20 til 30 meter lange, dersom du ser en kan du løpe eller utføre en av øvelse nevnt lenger ned i artikkelen.

Hvordan rømme fra leddormer[rediger]

Dersom du ser en leddorm og den tar opp jakten på deg kan du skynde deg til nærmeste lyktestolpe(uten leddormer). Dersom du humper på stumpen rundt og rundt og sier "ugg ugg buttplug-mugg" blir leddormen forvirret og trist. Den går derfor og gjemmer seg fremfor å spise deg.

Dersom du møter en flokk(se lenger ned) så må du løpe. De slafser seg bortover i en fart av 150 km/t og blir aldri slitne. Så selvom du er Asafa Powell så klarer du det mest sansynlig ikke.

Leddormens metoder[rediger]

Leddormen liker å henge fra lyktestolper og trær og defra tar den "balletak" på deg. Balletak er en meget vanskelig biologisk definisjon, som går ut på å ta tak i ballene til byttet sitt. I allmenn-tale brukes som regel; "Ta tak i byttets skrotum." Når den så har tak slipper den aldri, og du kan velge å gå rundt med en 20/30 meter lang orm på ballene resten av livet eller å ta livet av deg. Da kan ormen spise deg og det er dette den vil oppnå. De blir 700 år gamle og dør etter de har spist, så leddormer vinner alltid.

Undervisningsplakat som brukes i Hæren for at soldatene skal være forberedt på å møte leddormer. Den viser bl.a. ormens svake punkt.

Levevis[rediger]

Dersom leddormen føler for det kan de også gå i flokk. Disse flokkene kan bestå av opptil 900 individer, de er også noen kåtinger, så de liker å formere seg. Dersom du møter på en flokk må du for all del ikke prøve "ugg bugg buttplug-mugg"-metoden. Da må du løpe.(se over)Dersom du prøver denne metoden fører det til bråk blandt leddormene. De kommer derfor til seg selv og du risikerer å få en flokk leddormer på pungen.

Forhåndsregler[rediger]

  • Aldri kall en leddorm dust.
  • Aldri si noe stygt om leddormenes mor.
  • Aldri utfordre en leddorm, ikke under noen omstendigheter, uansett.
  • Leddormer vinner alltid.

Si At en ledd orm er en dust fordig da vil den kose deg!