Lego

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Lego er noe danskene laget i håp om at de ville få verdensherredømme. Det gikk forøvrig ikke sånn...

Sånn ser som regel enn Legokreasjon ut

Historikk[rediger]

I år 900 (før kristus) ble lego lagd av gule folk for Legolas på månen, hvor det var Legolas som først fant på ideen og ble kjent for dette og begynte å leie folk til å produsere hans nye oppfinnelse. . De ble kalt: Legoanere. Den første som lagde lego het Per R.C .Legoen vokste fort på barnefabrikkene i Afrika. Det ble mer og mer av den, og den utviklet seg til legomenn. De bygde store byer og land, som for eksempel Legoland. Legomennene var svært dumme, men de klarte nesten ødelegge hele planeten med sitt nye våpen, Bionicle. Da mennskene trakk seg tilbake under jorden, begynte legomennene å lage sin egen verden. De lagde Duplo, en snål skapining som var enda dummere en dem selv. Etter hvert ble legoen lei av duploen, så de bestemte seg for å ødeleggen den, men duploen gjorde motstand. Etter 50 år i krig hadde lego vunnet, men det begynte å bli lite homse igjen havet, så legofolket ble nødt til søke tilflukt, nå var bionicle den dominerende skapningen på jorden. etter ytterlige 267 år traff en komet jorden (på den tid legonia) og sprengte alle bioniclene i lufta. Da slo menneskene til. De gjorde legomennene til sine slaver, og den dag i dag kan du leke med dem, kaste dem, tråkke på dem, spise dem, brenne dem eller bare drite i dem. 2009 Var for legofabrikkene et kjempeår, for endelig kunne Michael Jackson gjenvinnes til lego! Selv om meneskene har tatt tilbake jorden holder LEGO folka på å lage en stor hær og styrte overmakten. Heldigvis har menneskene laget HERO faktory som kan ta seg av BIONICLENE, men det er langt i fra nok. LEGO har star-wars på laget sitt og mange andre LEGO produkter. De har allerede begyn å innta det hvite hus!!! Om 10 år kan det kanskje bli LEGO ipads og gandhi lego. Det er helt sykt hva de tenker på. LEGO er et farlig produkt som folk kan sitte med i timer og klikke helt. Folk spiser også lego fordi folk orker ikke å spise nudler mer. Lego betyr lekegodt på dansk, det betyr at det ikke er godt aå leke med, men det er veldig morsomt å bruke for folk som har blit lei av minecraft som lars monsen, kurt nilsen og Chuck Norris

Annen bruk[rediger]

Lego er den eneste leken i verden som er spiselig (selv om du nesten dør av det da.) Den kan skade deg hardt da du tråkker på den. Lego lages ved hjelp av plast, Michael Jackson, giftig brokkoli, syltede cornflakes, verdensrommet, og brødsmuler. Lego bruker for det meste det nye vaffeljern-systemet Windows Vista. Legoklosser kan også brukes som dørstoppere, hodeputer, stive dyner, madraser, geværskudd, musematter, penger (Falsk valuta som oftest brukt i barnehager) og sist men ikke minst; murstein. Serveres uten saus, helst kalde.

Her er er et lite tips; spis den før den spiser deg. Selv om du dør.


Ps: de kan også brukes til å torturere med eks.: stikke de skarpe kantene på øyet, kaste dem på vennen din.

Voksen bruk[rediger]

Det er ikke bare de kalde, kjyniske barna som får tak i Lego, noen heldige voksne har fått tak i disse flotte tingene. Voksne behandler LEGO pent og petentelig. De vasker dem regelmessig, de koser med dem, sover med dem, og lager egne hus for de stakkars, små brikkene. Og voksne har en unik egenskap - de klarer å sette sammen brikkene på en måte som ser bra ut! De har forøvrig litt mer proffe navn.

Sånn kan en MOC se ut

Navn[rediger]

  • Lego - LEGO
  • Legomann - LEGO-minifigur
  • Legokreasjon - LEGO-MOC
  • Voksen Lego-bruker - AFOL
  • Legokloss - LEGO-brikke
  • Barnslig leke - alle over

Bruk i film[rediger]

" såpass ja" - Sauron om Legolas

"Trengs det et lass med lego, er Legolas her" - Pippin om Legolas

"My Lego" - Gollum om lego

"The lego movie"