Lekser

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

her kommer ole brumm, med spikkekniv i lomma, plutselig så det skjjik, hvor ble av hans hode.Lekser eller 'hjemmearbeid' (ofte også kalt slaveri) er ubetalt arbeide som skoleelever blir pålagt av skolelærerne sine. Enkelte ekstremistgrupper hevder at lekser har en dannende funksjon. Mer defensive røster påpeker at skolen har for lite ressurser til å pålegge lærere å følge opp elevene i alt arbeidet de gjør. Empirisk forskning viser imidlertid utvetydig at lekser innskrenker barn og ungdoms fritid utenfor skoletida. Lekser er kanskje den verste torturen et barn kan få. Lekser er for noen idioter som ikke har et liv.

Leksene er til for å hjelpe lærere som ikke gidder å gjøre noe selv. F.eks. historielekser lages av lærere som vil finne ut noe om historie, men ikke gidder å lese bøker eller søke på Internett. Da får de elevene til å arbeide for dem slik at elevene kan gi svar på det læreren burde kunne fra før. Når lærere gir en lekse skriver de hva de vil ha ha svar på, foreksempel oppgaver eller spørsmål, på en lekseplan, og alle elevene begynner å jobbe for læreren i en zombiefase. Så finner læreren den leksa de liker best og bruker den, isteden for å gjøre oppgavene selv. Av og til bruker de flere lekser, men det gjelder stort sett norsklekser.

Når lærerne syns at elevene lager for dårlige lekser gir de dem prøver som skal minne elevene om hvor dårlig de jobber. Elevene får aldri muligheten til å gi lærerne prøver for å vise lærerne at også de har manglende kunnskaper. Eksempler på lekser er mattelekser, historielekser, norsklekser og rle-lekser. Lekser har flere følger for barn. Noen personer har blitt syke av lekser og lagt inn på et galehus. Andre har tatt selvmord og andre mutert til et monster. Forskere tror at hvis de kan plante et lite leksikoninne i hodetlærerne hadde vi sluppet lekser. lekser er også unødvendig arbeid ettersom at lærerne, allerede før de har lest besvarelsen, har bestemt seg for om den er bra eller ikke.

Lærere elsker også å gi karakterer på lekser og sjekke etter feil. Dette gjør de med en liten radar de får plantet inn i hodet på Lærerhøyskolen. Radaren leter etter perfekte setninger og markerer de som feil.

Lekser ble oppfunnet under andre verdenskrig. Det var en av de brutale måtene for nazistene å torturere krigsfanger på, og etter andre verdenskrig var det blitt en vane, derfor er lekser fortsatt en vanlig og lovlig torturmåte. Tassa dø dn dass du er en firkantræv. Noen vil få slutt på disse nazistiske tortur leksene. Det er rebeller som prøver å få vekk disse meningsløse leksene men de har forsvunnet. Noen tror de er kidnappet og derfor gir vi deg jobben til å få slutt på disse leksene. Men, pass opp! Du vet ikke hva som venter deg. Radarene i hodene på lærerne har en ekstra lagringsplass med utstrålinger som enda ikke har blitt forklart av forskere.

Og husk: Leksearbeid er Norges svar på massegraver og er den verste dødsstraff for noen barn!


Lekser det er dritt på boks, det får meg lyst til å ta selvmord xD lol skolen suger Skolen den suger oohh jeg har lyst til å sprenge den! hahahahahha den er helt grusomt kjedelig ohohohoh Jeg vil heller dø enn å gå skole i 20 år

Jeg lurte på om det var lov med slaveri i Norge, så jeg spurte læreren min. Hu sa nei, så da sa jeg. Hvorfor får vi lekser. Ho bare sa at jeg skulle gå på gangen og gjøre leksene fra forrige uke igjenSANG OM LEKSER

MELODI: BÆBÆLILLELAm


Lekser det er dritt

Bare spør meg

for jeg vet jo det

lekser er som bæsj

Jeg vil heller si

"hei på deg din gamle skjei"

jeg klarere og rim`e

som aprikos på en hai

Ikkepedia artikkel skrevet av Oscar Alexander Bråthen ©