Leonardo da Vinci

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
bang var det man hørte fra huset da han ble fingra av venner og familie

Barndom var pult hardt i ræva og runking lærte han fra faren sin Universalgeniet Leonardo da Vinci, kom fra majavatn i norge. ble som liten homofil gutte runker runket og fingret av sin mor med jern hånd og knuste gummi. Hun hadde ingen mor. For å slippe unna virkeligheten som var hennes egen grusomme barndom lullet hun seg inn i tegneserienes verden. Hun leste alt hun kom over, noe som egentlig ikke var så mye siden hun måtte stjele bladene fra biblioteket. På den tiden var dette ekstremt risikabelt, og straffen var krav om erstatning i form av postgiroinnbetaling. Hun var begeistret for serier som "Ingeniøren Gørte Vang", "Uglefrans" og "Skrapesjuke Jens på Setra".

Da hun etterhvert vokste opp begynte hun å tegne det som skulle bli tegneserien om hennes eget liv. Hun portretterte seg selv som en skilpadde, med barndommens tunge skall på ryggen, og kalte karakteren for "Leonardo". I motsetning til da Vincis ekte liv, hadde Leonardo venner. Michelangelo, Rafael, Donatello. Alle elsket Leonardo, som var streng men rettferdig. Dessuten hadde Leonardo sverdet. Sverdet var kulest.

Etter en fest i Sandvika nådde da Vincis angst og frustrasjon kritisk masse, og reaksjonen var at hun tok en kjønnsskifteoperasjon to måneder senere. Det var tydelig at hun opplevde misnøye med sin egen identitet.

Leonardo likte livet som en selvopptatt jævel...

heste kuk


Symbolikk og sex i hans fitte Hun var et sex symbol Gjennom kreasjonen av den nevnte serien fikk da Vinci utløp for maktsyke og seksuell frustrasjon. I mange striper kaller Leonardo f.eks. Michelangelo for "snurre pinne dust". Erkefienden Shredder er blitt fastslått som manifestasjonen av det Freud kalte penis-angst hos da Vinci, og Shredder selv er portettert som et to meter høyt robotifisert sex-leketøy med kniver og pigger på.


Da Vinci i moderne tid

I dag er Leonardo da Vinci kjent først og fremst fra filmen Da Vinci Kommoden, med Steve Buschemi som faren, Tom Hanks som Unge Leonardo og Steven Segal som Eldre Leonardo. Filmen handler om Leonardos barndom, og Kommoden var der den ekte Leonardo da Vinci som liten gjemte tegneseriene og runkesokkene sine. Det var egentlig ett lite nattbord med to skuffer, men det er bare trivielle detaljer som kan vike for en fantastisk filmatisering av livshistorien til kanskje det mest interresante liv som har blitt levd. Ett liv som er blitt legendarisk.Da vincy obomann.JPG En tidlig tegningeo:Leonardo da Vinci

han var også ein pedo. og ein lite dritt uge. han fant opp 69

Han var homo Daniel Aarøy

Kuken hans var ein meter lang.