Liberalisme

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Liberalisme (svensk: liber ; fanget ) er en politisk ideologi med opprinnelse i Russland. Det var den demokratiske og sympatiske mannen Josef Stalin, som, i hemmelighet, først av alle lanserte denne ideologien i 1923. Liberalismen går ut på at staten skal ha mest mulig makt og styre alt fra trafikkaos til om poteten faktisk KAN brukes til alt. Ideologien kom som en reddende engel, da Nazimen var på vei inn døra. Heldigvis tok Liberalismen over og Nazimen måtte vente til 1950 før sjømennene på nytt kunne prøve å returnere hjem.

Kjente liberalister[rediger]

  • Josef Stalin, selve sjefen. Oppfant ideologien, i hemmelighet, og lanserte den, i hemmelighet.
  • George W. Bush, revet mellom Diktator stillingen sin og liberalismen. Bush ditchet diktaturet til fordel for liberalismen. Han gjorde det bra, og statuerte ett godt eksempel ved å, allerede etter 12,89 sekunder i president-stillingen, erklære et evig vennskap mellom USA og Midtøsten
  • Kjell Magne Bondevik selve LIBERALISTEN. Styrte Norge med jernhånd og besluttet at poteten faktisk KUNNE brukes til alt.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.