Lim

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Kanskje du lette etter gaffa-teip? ...Ikke det?Ikke forveksles med tandkrem...

«Limfjorden?»

- Forvirret Danske om lim

«Hallo solkrem!»

- Forvirret rockeband om lim

«Lima?»

- Forvirret Perugianer om lim

«Hæ? Alle er så forvirret om lim?»

- Du om lim

Lim er en substans som er dæven sterk! Ifølge McGyver har han oppfunnet den rett før han oppfant gaffa-teipen i 1979. Det ble raskt tatt i bruk for å lappe sammen planeter som hadde gått i oppløsning.

Historikk[rediger]

  • Dinosaurtiden: Var oppfunnet men dinosaurene var ikke smarte nok til å bruke limets fanntastiske krefter til noe annent enn drikke.
  • Etter istiden: Etter den lange perioden i kulde og snø, begynte alt limet å tine, noe som foråsjaket glede hoss de utryddede, men tørste dinosaurene.
  • Steinalderen: I Skandinavia var vi blitt alt for dumme til å utnytte limet, grunnet liten hjernekapasitet, som igjen var grunnet lang tid i kulden, og konstant hodepine av å få klubber i hode dagen lang
  • Bronsealderen: Folk var dessverre alt for stolte av at MacGyver hadde oppdaget bronse, til å bry seg noe videre om lim.

Gullalderen... gulladeren var da limets virkelige virkning ble oppfunet av en stakars sliten rus misbruker som bare hadde 1 gull stein og kjøpe rus for, men det eneste han fikk for gull steinen var en liten tube med lim. men denne rusmisbrukeren var egentlig en etterkommer av Macgyver, så han klarte faktisk og finne opp en måte og bli ruset på lim, nemlig ved hjelp av en plastik pose fra den gangs rimi, selvfølgelig mange har prøvd og snorte lim opp i nesen i håp om og få en rus, men dette endte med at halsen og nesebora ble limt i gjenn og de dødde, men helt siden det ble funet ut av at man kan bli rusa på lim så har det vært et veldig populæret stoff som nå fortiden blir for det meste brukt i land som Rusland, Afrika, Polen, Sverige og Findland. Salme, lim er godt limt er sundt lim det gjør at verden går rundt, tar du formye ender du i narkose husk lim ikke opp i nesa men i en plast pose,

  • Jernalderen: I jernalderen brukte folk lim til grøten istedenfor smør, det er grunnen til at de ikke levde lenge.
  • Stålalderen:' Denne tidsepoken tror mange ikke har funnet sted, men det er bare fordi MacGyver slettet denne epoken. Det gjorde han fordi han var sur for at han ikke hadde funnet opp noe annent en navnet baktus, som han ble missfornøyd med. Dette ble Torbjørn Egner sur for, derfor lagde han Karius og Baktus (til stor ergelse for alle tannleger verden rundt) Hva lim angår ble det flittig brukt til å lage stål når de ikke klarte å lage det ut av stein.
  • Resten av tiden: Resten av tiden ble lim brukt til å lime og hjelpe MacGyver med å lage Atombomber.


  • Fremtiden: Peer Gynt liker ikke limets kvalifikasjonsbredde, så han sanker pepsi for å motvirke limets makt, selv om det bare er dumt å gjøre, vil Peer Gynt teame opp med Pelle Politibil og gjenskape et lim-fritt samfunn.