Lionel Messi

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Leo Messi

Lionel Messi er en fotballspiller av umenskelige proporsjoner, og blir hyllet verden over som den laveste flygemaskinen noensinne.Hans bragder er mange, hans legger er sterke og hans rumpehår er laget av massivt gull. det finnes forøvrig også en fransk rørlegger med navn Leo Messi, som har bedriftsrekord i treg mage, men det er ikke ham denne artikkelen handler om.


Opphav

Ingen vet egentlig hvor gammel Messi er. Men vi kan fastlå med sikkerhet at han er en halvgud, sønn av Zevs sjæl. en vakker dag for sånn ca lenge siden møtte zevs en argentisk supermodell. som alle andre argentinske supermodeller var hun skammfin, og zevs bøyde henne over og matet på det han orket. resultatet ble en liten gutt 10 mnd senere. han brukt den siste måneden til å trikse med morens nyre, slik at grunnteknikken ville være på plass med en gang etter fødselen.

Historikk

Messi er som sagt et stort fotballtalent, men dette kom ikke av seg selv. Da Messi ble født ville alle de andre gudene gi ham gilde gaver. Herkules nappet et par av sine gylne hårstrå av sitt hode og plaserte dem så langt inn i Messis anal som overhodet mulig. Derav utrykket "gullhår i rævva". dette ga skinkene hans overmenneskelig kraft, slik at han kunne bli en god fotballspiller. Zevs selv flådde en titan, en kentaur, og Dagfinn Høybraathen, og laget deretter et par fotballsko av disse, spm han ga til Messi. som skolisser brukta han sin egen navlelo. Hermes ga deretter Messi de små vingene man kan putte på skoene sine, som gjør at Messi faktisk kan fly, noe man også ser på fotballbanen den dag i dag.

Messis høyde har desverre ikke økt siden fødselen, snarere tvert imot, han er nå mindre enn seg selv.


Messi i dag

I dag har Leo Messi skiftet to kalkrør, et dusjhode og et krumstag. Hva FOTBALLSPILLEREN Messi anngår, vet vi så mye at han spiller på Barcelona FC, i posisjonene høyreback, midstopper, Venstreback, midtbane, høyre ving, venstre ving, spiss, keeper, høyre benk, tribune, tverrligger, 16 meter og gress. Barcelona har sagt opp alle sine spillere og managere, fordi de ikke trenger noe mere enn Messi. I et intervju med TVsami avslørte Messi en intim og flay detalj i hans karriære. For selv ikke han kunne gå gjennom hele sin karriære uten noen feiltrinn. han tapte nemlig mot Chuck norris i enspretten i fjerde klasse. dette motiverte ham bare mer til å bli bedre, og Messi er i dag den minst likte personen i hele Spania. bare spør Real Madrid


n.b: Messi kan aldri få barn. hans avkom ville blitt så god i fotball at folk hadde dødd bare de så ham spille en kamp.