Lisa Simpson

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Lisa Simpson (f. 1996) er den ene av to døtre av den berømte og anerkjente filosofen Homer Simpson, og dermed et medlem i den store klanen "The Simpsons".


Fødsel[rediger]

Lisa ble født den 23. november 1996 på sykehuset i Springfield. Jordmoren var hennes morfar, Abraham Simpson, som den dagen hadde drukket 12 og en halv flasker med ekte russisk vodka. Abraham mistet da Lisa i gulvet med en gang hun poppet ut. Dette førte til en kjedereaksjon i lillehjernen til Lisa, og hun ble øyeblikkelig et supergeni. Hun reiste seg opp, og sa på perfekt latin: "Unnskyld meg, bestefar, men nå må du slutte å drikke. Det der gjorde vondt!" Siden den dagen har hele verden sett opp til Lisa for hennes genialitet. Politikere verden over vil ha henne til å fortelle hvor det er lurt å starte krig. Talkshow-verter vil ha henne som gjest. Forskere rådgir seg med henne når de er i til. Til og med ledelsen i Acer har etterspurt henne. Dette har lagt til grunnlag hennes plan om å overta verden i 2012. Dette har hun tenkt å gjøre ved hjelp av tre fjær, en liter tjære, en stokk og et hår fra en ape. Den onde planen har fått folk til å lure om ikke moren til Lisa, Marge, har hatt et sidesprang med MacGyver.

En helt vanlig dag for Lisa

Skole[rediger]

Da Lisa var tre og et halvt år, syntes hun selv at det var best å begynne på skolen så fort som mulig. Rektoren på Springfield skole (Seymour Skinner) var overlykkelig for å få et supergeni på skolen sin, og han lot henne begynne i første klasse, sammen med broren sin Bart Simpson. Bart var selvfølgelig ikke glad for at sin nerdete lillesøster skulle begynne i samme klasse som ham. Derfor prøvde han å få henne flyttet til en annen klasse, noe som lyktes, og hun ble i en alder av fire år og to måneder flyttet til sjette klasse. For tiden går hun første året på universitetet, i en alder av 12 år.

Kjærester[rediger]

Mange gutter, både pene og stygge, smarte og dumme, har kjempet for Lisas gunst. Dette er fordi hun har uttalt seg om verdensherredømmeplanen sin i fylla. Så for ikke å bli utslettet når hun greier det, vil de bli kjæresten hennes, og bestemme over jorden sammen med henne. Hittil har alle bare blitt utslettet av laseren hun har gjemt i smykket sitt. Hun har selv uttalt dette om sin framtidige kjæreste:

«Hvis jeg skal ha en kjæreste, skal han være dummere enn meg, men ha nok IQ til å slå på en kaffetrakter. Dette eliminerer vekk tre firedeler av guttene i verden. I tillegg skal han ha blondt hår, så det er 0,000000000032% sjanse for at jeg får meg en kjæreste.»

- Lisa Simpson om sin framtidige kjæreste


Simpson-familien - The Simpsons
C-SimpFamily.png
· Homer Simpson · Marge Simpson · Orenthal James Simpson · Bart Simpson · Lisa Simpson · Maggie Simpson · Abraham Simpson · Santa's Little Helper (hund) · Snowball II (katt) · Hans Moleman · Charles Montgomery Burns ·
· Springfield ·

Tro det eller ei: Folka på Wikipedia har også laget en side om Simpsonfamilien !