Litium

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Litium er et metall som finnes i høner.

Stubbe.png
Denne såkalte ingressen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.


Opprinnelse[rediger]

Litium oppfunnet i år 23 e.kr da Bob Ross, Hitler, og Stalin lagde det første bålet noensinne. De grillet rett ved siden av et hønsetre, og da begynte hele skogen å brenne. Til slutt eksploderte bålet, og da kom det en svær klump smeltet litium ut. For å grave etter litium, trenger du: en øks, to kvister, og en måte å tilkalle Satan på. Først hogger du ned et tre og lager hønsereir av det så hønsa går rett inn i reiret, så tilkaller du Satan og kaster kvistene på han. Da vil han automatisk skjønne at du er på jakt etter litium, og dreper hønsa.

Bruk[rediger]

Litium brukes hos tannlegen, med andre ord: satan og til å ha inni atombombene. Når det spises, blir hjernen din ødelagt, og du begynner å se mange regnbuer. Derfor finner du masse av det i juul.


Stubbe.png
Dette såkalte avsnittet er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide det til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.Periodesystemet
H   He
Li Be   B C N O F Ne
Na Mg   Al Si P S Cl Ar
K Ca Sc   Ti V Cr Mn Fe Co Ni Cu Zn Ga Ge As Se Br Kr
Rb Sr Y   Zr Nb Mo Tc Ru Rh Pd Ag Cd In Sn Sb Te I Xe
Cs Ba La Ce Pr Nd Pm Sm Eu Gd Tb Dy Ho Er Tm Yb Lu Hf Ta W Re Os Ir Pt Au Hg Tl Pb Bi Po At Rn
Fr Ra Ac Th Pa U Np Pu Am Cm Bk Cf Es Fm Md No Lr Rf Db Sg Bh Hs Mt Ds Rg Cn Nh Fl Mc Lv Ts Og
Ch


Liste over grunnstoffer