Lobotomi

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

"Nice. Another tool for MacGyver"

~ Chuck Norris om lobotomi

"... ... ... ... ..."

~ Trond Giske om lobotomi

Opphav[rediger]

Mekanisk lobotomi ble i 1647 oppfunnet av en internasjonal forskningsgruppe, ledet av Frankrike, for å finne en måte å holde kvinnen i kjøkkenet. Siden har lobotomi blitt brukt over et stort spekter. Det er en av vitenskapens største oppdagelser og har vært viktig for internasjonalt samarbeid og diplomati. Usikre kilder hevder at også vikingene bedrev en form for lobotomi med øksene sine, for at fiender skulle bli mer medgjørlige neste gang de skulle innvadere det respektive landet.

Kjemisk lobotomi[rediger]

Det første noterte forsøket på kjemisk lobotomering var ledet av en jødisk snekker rundt år 30. Han hadde 12 forsøkskaniner som han testet fungicider og koagulert blod på. Romerne så på dette, med sine utdaterte moral og etikk, som barbari og stoppet forsøkene, men da var det for seint. Siden har lobotomien fått flere følgere; i dag har vi ca 2 milliarder kjemisk lobotomerte i verden.

Mekanisk lobotomi[rediger]

Selv om snekkeren fra midtøsten var utstyrt med både hammer og spiker ble ikke disse brukt til annet enn kors. Det skulle gå over 1600 år før en virkelig effektiv lobotomering kom til verden. Måten mekanisk lobotomi blir utført på er ved å sette inn 3 spikre på tilfeldige steder i pannen; spikrene røres litt rundt og hentes så ut igjen. Denne teknologien er blitt utviklet og forbedret siden den gang med århundrer med testing og har i dag en perfeksjon som tilsvarer smertefritt og total åndsfraværelse.

Bruksområder[rediger]

Generelt[rediger]

I dag er lobotomi svaret på det meste. Religiøse bruker kjemisk lobotomi for å kunne ha sin tro uten frykten for å sette spørsmål ved den. Visse politiske partier tyr også til lobotomi, selv om det er sterilisering de egentlig burde benytte seg av, som for eksempel sosialistene. Selv om det ofte ikke er nødvendig, må kvinnen lobotomeres for å holdes på kjøkkenet, noe moderne lobotomering ble oppfunnet for.

Gjør det selv[rediger]

Det finnes utallige mengder av "gjør det selv" lobotomeringsverktøy, men kjøp det heller på apoteket enn i leketøysbutikken for å forsikre et godt resultat.

Kjente lobotomerte personer[rediger]

Lobotomerte mennesker lever i dag side om side med vanlige mennesker, og kan ta enkelt arbeid, slik som vaskeyrker, sjåføryrker, og visse posisjoner i regjeringen. Noen kjente personer som er lobotomert inkluderer: George W. Bush, Jan Thomas, Siv Jensen, Snåsamannen, Celine Dion, Martha Louis m.m.