Lommemannen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Mora di har lo!»

- lo(mme)mannen om lo

Konspirasjonsteorier omkring hans identitet[rediger]

Rykter snakker om at lommemannen egentlig er en ung student som ble bitt av en mutert lomme under et museumsbesøk. Han utviklet lommeevner. Disse er: ha nok ting i lommene som små barn kan forsyne seg av. Han liker unge gutter med hårløse kjønn, og han helbreder dem med sin godhet. Yndlingssangen hans er tydeligvis "la de små barn komme til meg...".

Ubekreftede rykter fra usikre kilder har lansert teorien om at Lommemannen er en fiktiv person, og at det hele er en PR-kampanje fra PST for å få redusert omfanget av øst-europeiske lommetyver i Norge. Lommemannen er bedre kjent som rollen sin i mummifilmene som uhyret Hufsa, karrieren startet i 1978 da han ble tilbudt filmrollen. i 1996 fikk han sparken innenfor filmen , han ble deprimert og begynte å "lomme" små barn.

Lommemannen[rediger]

Lommeskjegg.jpg

Lommemannen er et nydelig eksemplar av en sjelden apeart kalt Lommius Mannikus. Han er nylig blitt kåret til månedens snilleste mann i Osama Bin Ladens ukeblad "Alle snille menn". I det siste har han jobbet hardt for å bli en kandidat til Nobels fredpris. Han har vunnet en grammy for å være mannen med den største lommen. Han er i guinnes world record for at han har hatt en elefant i lomma. Han har en beste venn som heter Osama Bin Laden. de har vært homo-venner. De hadde et langvarig forhold inntil Osama var utro sammen med George Bush. Lommemannen spiste ikke noe på en uke fordi Osama var utro, men etter 20 år med medvenning, begynnte han å spise mer og mer.På grunn av dette måtte han på en streng slankekur. Han glemte etter hvert Osama Bin Laden, og begynnte og drømme om Jan Thomas, Jan Thomas, som er kjent for å vere stylist.

Mulige identiteter[rediger]

Opp gjennom årene har folk spekulert i hvem Lommemannens egentlige identitet er. Kripos har laget en liste over de personene som passer best til beskrivelsen av Lommemannen:Lommemannen, snillere ape finnes ikke. Han tar deg med hjem, hjelper deg og ta av klærne dine og lar deg prøve sengen hans. Nummeret hans er 112 celle nummer 5 til venstre.

Det ble i en tid spekulert i om lommemannen var Jan Thomas. Veldig mange satte alle sparepengene sine i veddemål på at det var han som var lommemannen, når det ble kjent at dette ikke stemte utløste dette en landsdekkende pengekrise. Mange mener også at dette utløste børskrakket i 2008, mens andre mener at dette blir som lommerusk å regne.

Det skal nå være avkreftet mistankene om at Ari Behn er Lommemannen, og det er aldeles ikke sikkert at han bor i Lommedalen i det hele tatt. Det skal være gjort en rekke observasjoner av Lommemannen i nærheten av idrettsarenaer som svømmehaller og fotballbaner, men man er fortsatt usikker på om Lommemannen selv har hatt en idrettskarriere innenfor lommetennis. Det er ryktes også at Lommemannen er en skapdranker, da han skal ha blitt observert med lommelerke.

Andre lommevesener[rediger]

Historien om lommemannen

Lommemannen er en helt som var født i kirken i notredam i framkrike på 1800 tallet. Lommemannen ble ikke kjent før på 1900 tallet da han flyttet til Lommedalen i Norge. Lommemannen flyttet fordi at han ikke betalte for lomme dopet han hadde kjøpt derfor å ble drevet ut i fra sitt hjem å inn i mørkere tider han hadde det vond i mangen år å levde på gaten helt til han ble venn med en mann ved navn donal thrump han lærte opp lommemannen på kontoret sitt om hvordan du skall få barn til å ta på pølsen din som ligger i lommen din. Etter opplæringen startet lommemannen opp et verkstad i norge i lommedalen å ble rik så begyte han å lomminere folk han stiftet også sin egen barnehage sån at han hadde noen å leke litt med på fritida si. Men så forsvant lommemannen i 1688 å komm aldri tilbake noen tror at det var jesus kristus å mohamed den hellige som fikk han fjernet fra denne tids alderen å andre tror at han ble lei av å ta på små gutter å skiftet identitet til rune øygard å fikk sei en liten jente å ta på men ingen vet han kan vere hvem som helst til og med din mor eller far. Denne imformasjonen var skrevet på en del pergament funnet igraven til en helli gåse mann så vi vet ikke sikkert om det er sant.....

Du vil vel ikkje …
Rot1.jpeg

Her va dæ ofsele’ rotut!

Denne sida er eit einaste stort rot, eit virvar av lause trådar som ikkje heng saman. Jamvel om einskilde setningar er morosame, er teksten under eitt berre ei grautete smørje av bokstavar og ord.

Her trengst ein raud tråd som bind teksten i hop. Du kan hjelpa oss i dag ved å gjera noko med rotet.

Rot2.jpeg
… ha det slik?