Luremus

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Luremus (latin: Flørtus Lukket-Dåsus) er en betegnelse på noen (oftest av det kvinnelige kjønn, men ikke nødvendigvis (blir ofte kallet lurelem hvis det er av det mannlige kjønn)) som tiltrekker, flørter eller forfører en annen for så å lure seg unna når offeret er forelsket og slibrende kåt eller før evt. voldtakelse eller grov grafsing. Luremus er satt sammen av ordene Lure og Mus, men forskere foretrekker å bruke ordet «baklengs», såkaldt Mus-Lure. Dette er fordi ordet gir en bedre betegnelse av hva Muslure gjør. Mus står for dåsa, kusa, rotta, kjelleren mens Lure i Luremus står for svindle, lukke-slusa-i-siste-liten, smette unna eller unslippe. Luremus forbindes ofte med «nissen på låven» fordi musene der svinser og svanser rundt grøten og «teaser» nissen, omtrent som ekte luremus gjør.

Dette kalles ikke luremus

Luremusa vil ofte forføre deg, kysse deg, for så å gi deg avskjed «på grått papir» (eller en ørefik) ei luremus er ei luremus, hvis ikke kjører man på. Luremus må for all del ikke forveksles med gold-diggers selv om de i prinsippet gjør mye likt. Husk at luremus lever av lengtende blikk og kravlende bytte mens gold-diggerne lever av cash som de lurer ut av ofrene ved å forføre slik som luremus.

Ei luremus er farlig av fire grunner:

  • - De kan gjøre deg kriminell
  • - De kan knuse hjertet ditt
  • - De kan knabbe cash foran trynet ditt
  • - De kan få deg til å skryte til «mates» og deretter le deg i trynet fordi du egentlig ikke var i nærheten av å ha sjans engang, noe jeg aldri kunne visst når hora ikke gjorde noe annet en å massere drøvelen min med tunga!!!

Ei luremus kan gjenkjennes med flørtete blikk, intim berøring, sexy dansing og forførende klær (eller ingen klær). Dersom du har på følelsen at du er i nærheten av ei luremus, (kan også være mannlig kjønn, isåfall heter det lurelem) er det noen ting man kan gjøre for å komme best mulig ut av det i godt behold:

- Snyt deg kraftig eller host i armkroken. En syk person er dårlig bytte for ei luremus, ettersom de kun er ute etter friskt bytte
- Kommander luremusa. Kommanderer man ei luremus, vrir man om rollene, og luremusa blir selv lurt og kan lett bli slave
- Si rolig «jeg lengter etter å ommøblere slusa di til en kjøttkake». Følg med på luremusas uttrykk, dersom frykt sees, kan man trygt si at det ikke er noen luremus man har med å gjøre. Dersom uttrykket er mer slu med en yr latter, kan man trygt si at det er ei luremus man har støtt på.
- Voldtagelse annbefales ikke. Men være utrolig pågående og grafs så mye du kan, så bør luremusa bli så skremt at den flykter
- Skrik på en kompis. Introduser og følg nøye med på luremusa. Ei luremus vil være like leken med alle bytter, og din kompis (eller venninne for den saks skyld) kan ta støyten. Gå og dans og pass på, husk: Ei luremus kan selv bli lurt. (ellers kan man ha det veldig moro bare å spille med, bare husk at du ikke tar det for tungt når luremusa presse tunga inn i en annen dude.)

  • Luremus er også tittelen på en ny, norsk chick lit roman som kommer ut på Cappelen Damm våren 2011.