Månen

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk
Universet.jpg
Denne artikkelen er ikke jordisk.
Det betyr at den er fra et annet sted i universet. Hvem vet?

Månen er hovedsaklig en stor ost (for det meste Norvegia, men kjernen består av parmesanost). De første menneskene som besøkte månen var Kua Kåre, Arne Bombom, Jan Treigen Buzz Lightyear, MacGyver og Lance Armstrong. Buzz Lightyear kunne vitenskapelig bekrefte at månen var en ost, da han som første menneske satte sine ben på osteoverflaten i 1974, for deretter å ta en god smakebit av osten. Men mennesket var ikke den første skapningen som satte sine ben på Himmelens Ost. Det var musa Jerry fra Tom&Jerry som tok det første skrittet, og første biten i 1937.

Det har gjennom tidene blitt knyttet mange spørmål til månen. De to viktigste er: "Hva er det med månen?" og "Hvorfor er den hvit, når osten er gul?".

[rediger] Skapelse

Det er funnet ut at månen beveger seg bort fra Jorda med ca. 1337 mil hvert år. Hvis en regner litt på dette kan en finne ut at under Juratiden, da dinosaurene trampet på kloden, så var månen bare omtrent en meter fra jordoverflaten. Forskere er enig om at dette var grunnen til dinosaurens utryddelse, i hvert fall de høyeste av dem, spesielt de som var ganske høye. Mange av de små dinosaurene led også av laktoseintoleranse og inkompetanse og strøk med av den grunn. De fleste vet nok allerede at de mørke flekkene vi ser på månen egentlig er bygninger. Det tyder på at kanskje ikke alle dinosaurene døde ut, men at noen hoppet opp til månen og deretter har bygd seg noen merkelige bygninger der. Mange mener at Buzz Lightr aldri kom hjem, men ble spist av dinosaurer/rom mus. mange sier at den ble laget av en satans svær ku som lagde så mye melk at jorden ville vært så full av melk nå at vi trolig ikke ville ha overlevd den store melkebølgen. Månen ligger lengst ute i melkeveien, dette betyr at denne store osten helst vil spises sammen med melk. Måanens overflate består av intørket Jarlsberg ost derfor må du grave langdt ned til du finner den flytene sveitserosten. (ikke bruk dette på toast det ville ha smakt som vann meg lit osteklumpper)

[rediger] Annen Info

  • Månen blandes ofte med en stor steinklump som går i bane rundt jorda. Dette er meget feilaktig!! Meget!!1!11one!
  • Månen er også kjent for å lyse opp mørke skoger i filmer med mystiske sterke lys som kan minne om lyskastere.
  • Månen er større når den er nær horisonten enn når den er midt på himmelen.
  • Månens kraftige lys gjør at menn som går mye ute om natten uten lue eller hatt selv vil kunne utvikle en liten måne.
  • Månens tyngdefelt er så kraftig at det to ganger i døgnet trekker havbunnen opp av havet, og slenger sand og stein og tang og tare, endatil hele brygger, opp på land. På Nova Scotia i Canada slenger den ting nesten 20 meter av gårde. Dette er verdensrekord, og bedre enn selv Andreas Thorkildsen med strikkelue.
  • Folk tror månen ble til ved at guden Pan vant et veddmål.
  • I løpet av 20 år vil månen forsvinne som følger av en invasjon av space-mus
  • Månen er bare ti meter lang.
  • Månen er i to dimensjoner: vår og Dim.13636.
  • Månen får et creepy fjes hvis den holder på å krasje i jorda på grunn av et fugleskremsel med en gal, lilla maske. Måne.png
Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy