Møll

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

«Jeg lover at hun sa hun var 18»

- Carl I. Hagen om en prostituert Møll

Møll.jpg
Et insekt. Det finnes mange typer møll, på latinsk kalles de irritabulus in nocturne.

De har som mål å slukke alle lysene som tennes, og i denne kampen så lager de store skygger på veggen som får oss mennesker til å tro at de er en stor flaggemus.

De kan være vanskelige for kronisk deprissive å se da de alltid oppbevarer seg i nærheten av en lyskilde.

Levetid[rediger]

Kommer ann på hvor nære du er til en opprullet avis og din reaksjonstid generelt(hvis du ikke har en opprullet avis, så kan også en flat avis fungere.(men da må du rulle den først). Om sommeren dvaler de i hi, og kommer ikke ut igjen før du har vært å tisset på do.

De liker mørkhårete kvinner, da disse er relativt enkle å hisse opp.

Føde[rediger]

De spiser aldri, de er alltid på slankern(har blitt observert på en gris) Hvis du går veldig nære til en møll, så kan du se at den har et mønster på vingene sine. Dette mønsteret er faktisk en kode, som betyr "nå tar jeg av"

Plan[rediger]

Møllene har jobbet i flere år med å spesialere seg på å irritere oss mennesker, de har et eget opplæringssenter hvor de får spesialtrening i hvordan finne frem til den beste vinterkåpen og hvordan invadere steder som er utilgjengelige for andre. CIA har lenge prøvd å avle frem en egen art som kan se igjennom vinduer. De har så langt ikke lyktes.

De har lenge prøvd og finne på en plan for å ta over verden, Men i 1998 fant de ut at de ikke kunne ta over verden alene så de bestemte seg for å alliere seg med stankellbeinene