Magi

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«I invented Magic»

- Al Gore om Magi

Magi er en underkatogori av blandt innen psykologi, økonomi, MacGyver-vitenskap og Nynazisme. En som er utdannet i Magi kan ta mange tittler, som Trollmann, Byråkrat og Mentalt Ustabil, avhengig av spesialisering og hvilken tittel de menen høres tøffest ut. Magi blir ofte sett i sammenheng med homofili, Kommunisme og Chuck Norris.

Magi i Oldtiden[rediger]

Magi fantes alledere på 1960-tallet(enkelte hevder at "Magi" er ENDA eldre) under navnet Voodoo da brukt av Head Grand Master Voodoo Child Über-Lord Jimi Hendrix. Hendrix kulten utvikler seg til religionen kjent under navnet Wicca, som etter hvert utvikler seg til tre religioner og en vitenskap.

Magi I moderne tid[rediger]

En "1337 pr0" magiker kaster en forbannelse over sin fiende

I moderne tid ved man mer om magi en tidligere. Selv om moderne magikere i stor grad er isolerte fra omverden, har forskning på magikere hvist at de ikke må utsettes for sollys, grønnsaker eller sosial aktivitet. Mange magikere lever mange år i isolasjon og mediterer mens de komuniserer gjennom magiske kanaler som Counter-Strike og World of Warcraft. Rivaliserende magikere vill prøve å utslette hverandre for skade over disse kanalene. Om disse angrepen er vellykket, vill magikeren for et par minutter dø. Selv om denne tilstanden er midlertidig, kan det føre til ekstreme tilfeller av sinne, depresjon eller skoleskyting.

Magi På Film[rediger]

Magi er ofte blitt fanget på film. Et eksempel er den kjente dokumentarserien Harry Potter. Det er da mange som påstår at det bare er humbug for å lure små unger til å peke pinner på hverandre og skrike rare ting. Men innerst inne vet vi jo alle at magi finst, og at mange personer sånn som Nerder og Perry (nebbdyret i Phineas og Ferb) er utøvere av magi.