Mais

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Mais (vitenskapelig navn zea baisinelli, etter den kjente jodleren Anus Baisinelli fra sørvestlige Nord-India) er eit gult objekt som liknar på ei gul tann. Han har opphavet sitt frå litt føre andre verdskrigen.

I vår tid[rediger]

Mais ble veldig populært etter andre verdenskrig, Russere brukte mais istedenfor kulekrutt i det såkalte våpenet AK-47. Dette ga våpenet enorm kraft og gjore at Stalin presidenten av Russland på den tid, innførte mais i det russiske flagget. Dermed gikk turen nedover til Norge, der det nå bare bli selt på boks (kjedelig) og videre med båt til Africa. Der ble maisen en stor suksess, for barn og ungdom fikk sansen for de spenstige, gule tennen. Mange barn døde av at de lekte troll ved å feste maisen på tennene.

Andre barn døde av av rett og slett av å spise det, fordi at Norge hadde send så mykje uexplosiv mais til Africa. Så barna tok rett og stell feil! Så Norge står for 75 % av dødsfallene for barn og ungdom i perioden 1950–1988. periode etter dette var omtrent 100%. Så ikke send penger til SOS da er du med og kanskje kjøpe explosiv mais. Alt i alt er det bra at de norske folk er gnitne. Maisen er også god i kebab.

Nord-Korea sine spioner fikk greie på maisens eksplosive kraft[rediger]

Maisen havnet også i Nord-Korea der de brukte de til rakettdrivstoff, men de dumme folka brukte for mye mais og skaut ein rakett med sju astronauter ut i rommet i lysets hastighet. Dette var da i 1974, og folk kan enda høre radio lyder av sju brunstige Nord-Koreanere som lager baluba. Denne frekvensen har fått eget navn, og heter i dag Radio-Norge. Tidligere het kanalen 24. Men ble solgt for eit par millioner. I dag 2009 er det kun små deler av Afrika som har ustabil mais igjen. Det ble innført en nasjonal regel, i går om at det er forbudt. Så den maisen som er i dag burde egentlig hete HITLER, for de var han som fant ut at det gikk an å dyrke mais.

Advarsel[rediger]

USA bruker fortsatt maiskolber (klasebomber). Maiskolben er sammensatt av en rekke eksplosive mais. USA med sin nye president: McGayver bryter da herved den International regelen, men McGayver har sine triks i å bruke mais til å sprenge bort land og verdensdeler han ikke liker, sånn som: Sverige, hele Asia og Taiwan.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!