Mal:Hovedside

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk


Velkommen til Ikkepedia,

det innholdsløse leksikonet som alle kan redigere.
4 209 artikler på norsk

Hjelp · Nybegynnerens guide · Ting å gjøre · Forumet · Chat · Opprett ny artikkel

Buddy Jesus anbefaler · Hjernesjau · Ikkenytt · Hvordan? · Hvorfor?

Utvalgt anbefaling

Oppg1.jpg

Oppgave 1: En trekant har katetene A og B på 10 og 12 cm. Finn hypotenus gitt ved formelen '"`UNIQ--postMath-00000001-QINU`"'. Snu formelen om nødvendig.

(Regn mer...)

Månedens Ikkepedianer og Månedens n00b

BePrepared.jpg

Månedens Ikkepedianer Her påskjønner vi de som den siste måneden har gjort MYE (se det er STORE bokstaver i MYE) for Ikkepedia. Dette betyr at kandidaten har jobbet MYE (der var de store bokstavene igjen) for Ikkepedia den siste måneden. Egentlig ikke mer enn at brukeren skjønner hva Ikkepedia dreier seg om og jobber konsekvent mot målet. (Ehh Målet, hvor ??)


Noobaward.jpg

Månedens n00b Dette er nybegynnernes pris; de som umiddelbart skjønner hva dette dreier seg om og gjør det! Det krever ikke så mye, men kandidatene må gjøre inntrykk på juryen. (Konfekt e.l. sendt i posten vil hjelpe)


Prisen som ble utdelt for 2011 og 2012
MEN den aller gjeveste prisen er selvfølgelig prisen ÅRETS IKKEPEDIANER. Den deles ikke ut i tide og utide, kun den 31. desember hvert år og krever at mottaker virkelig har jobbet for Ikkepedia HELE året. Her nytter det ikke å være aktiv av og til, men HELE TIDEN.


Stem på januar måneds Ikkepedianer og Månedens n00b! | Tidligere vinnere

Beskjeder

  • Ikke legg inn en-setnings-artikler, men legg litt arbeid i artiklene
  • Vær vennlig å registrere deg om du vil legge ut eller redigere artikler
  • Les vår guide på hvordan du bør skrive artikler
  • Les vårt eksempel her på hvor lange artikler bør være.
For å illustrere hva vi mener, har vi samlet noen fæle eksempler på hvordan det IKKE, jeg gjentar, IKKE skal gjøres. Her er de nyeste «artiklene» som har fått «æren» av å bli innlemmet i skrekkabinettet vårt som bevaringsverdige. Æres den som æres bør, det er forfatteren eller forfatterens IP-adresse som står bakerst.

Søsterprosjekter

Norsk Uncyclopedia går under navnet Ikkepedia og utgis av alle som ønsker å delta.

Ønsker du å besøke andre ikkepediaer?

Besøk gjerne Uncyclomedias språkportal!I dag

17. januar:

Dette er dagen Jesus egentlig ble født. Etter kalkulasjoner og timesvis med regning av nordens fremste forskere har de nå funnet ut at dette er dagen jesus ble født. Jeg sier bare en ting, Hipp hurra.

Dette er også dagen da Albert Einstein spydde sin første regnbue mens McGyver så på. Dette er den viktigste dagen for alle levende fjortiser
Utvalgt ord

Fjortis


Prøv å bruke ordet i en samtale.
Kunnskap er makt!

Visste du ...?

  • … at Beethoven var verdensmester i alpint før han ble døv-blind-stum?
  • … at du selv faktisk er et romvesen?

Dette er ikke Wikipedia

Dette er ikke Wikipedia, men Ikkepedia – den politisk ukorrekte versjonen av Wikipedia. Mer eller mindre alt som står her er fantasi som ikke har rot i annet enn hodet til de fulle forfatterne.

Faktainformasjon i andre artikler enn hjelpeartiklene skal ikke forekomme, og forfatterne av artikler som inneholder fakta vil få sjelen hjemsøkt av ansatte fra Skatteetaten.

Når det er sagt, er Ikkepedia en parodi og ikke et fristed for usammenhengende tøv eller mobbing. Referanser til virkeligheten kan hjelpe lesere med å følge historien/humoren, og blant de beste artiklene finner vi dem som lett kunne forveksles med Wikipedia-artikler – om det ikke var for at det som stod der var oppspinn.

Artigpedia

Søker du etter tull og ekstrem nonsense? Se Artigpedia, den norske versjonen av Illogicopedia!

Powered by Ikkepedia

eo: