Manuela Ramin-Osmundsen

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Lette du etter Pernille Sørensen? I så fall kan du gå hit: http://www.youtube.com/watch?v=7FNWhtgmyFo
Vi fant ikke et bilde av Manuela Ramin-Osmundsen, men et bilde av en hund med solbriller må da være minst like bra? God fornøyelse.

Manuela Myriam Henri Ramin-Osmundsen en en utenlandsk polikliniker som tok seg jobb i Arbeiderpartiet fordi hun trodde de drev en poliklinikk. Hun hadde lite erfaring innen politikken, og ble kastet som leder for Utlendingsnemda fordi Siv Jensen mente hun var fransk.

Hun ble i slutten av 2007 utnevt som barne- og likestillingsminister i Stoltenbergregjeringen II fordi Jens Stoltenberg syntes synd på henne. Hun ble da den første statsråden som var innvandrer. (Vi hadde en danske en gang tilbake i tiden, men det er så lenge siden at ingen bryr seg lenger. Dessuten er ikke dansker innvandrere, de er lillebrødre. Med poteter i halsen, naturligvis.) Da Ramin-Osmundsen løy om sine forbindelser i 2008 ble hun kastet på huet og ræva ut av regjeringslokalene av Jensemann personlig.

Bakgrunn[rediger]

Dama er innvandrer. Hun er ikke norsk. Men hun er politiker da. For Arbeiderpartiet, selvsagt. Men hun innvandret til Norge fra Afrika Frankrike i 1991. I 2007 hadde Stoltenberg akutt behov for en barne- og likestillingsminister og bestemte seg for å signere oppholdstillatelsespapirene statsborgerskapspapirene hennes selv. Deretter tilbød han henne en jobb.

Hun er gift med Høyre-mannen Terje Osmundsen, altså er de to like forvirret politisk sett. Det sies at da de valgte sine partier lekte de Wheel Of Fortune hjemme i stua.

Barneombudsaken[rediger]

Manuela Ramin-Osmundsen skal prise seg lykkelig for barneombudsaken - uten den hadde ingen visst hvem hun egentlig var. Det hevdes også blant konspiratoriske kretser at det hele var et PR-stunt fra hennes side.

Saken gikk i korte trekk ut på at Ramin-Osmundsen ba alle i departementet sitt med på hytta i Frånkrikæ. Der ble det delt ut store mengder alkohol, brownies og et Joker-kort der gjestene ble beordret om å holde oppholdet hemmelig. Hvis ikke var Ramin-Osmundsen redd hun måtte betale skatt på nevnte hytte, selv om dette bare var tull med tanke på at statsråder er unntatt skatt.

Blant gjestene var Ida Hjort Kranby. Hun brukte Joker-kortet som utpressingsmiddel til å stjele jobben som barneombud fra Reidar Hjermann. Hva hun ville med jobben er det ingen som vet. Enkelt og greit. Da Reidar Hjermann hyret privatdetektiv for å finne ut av det, plantet han anonymt all informasjonen han fant om Joker-kortet i postkassen til Jens Stoltenberg. Jens leste nyhetene over søndagskaffen og når Jens' søndagskaffe blir ødelagt er det ikke greit å være Ida Hjort Kranby eller Manuela Ramin-Osmundsen!

Dermed fikk hun sparken. Siden har ingen hørt fra henne. Det mistenkes at hun emigrerte til Frånkrikæ igjen.