Marcus og Martinius

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
2pacFt.M&M.jpg

Marcus Gunnarsen og Martinus Gunnarsen (begge født 21. februar 2002 i Elverum) er tvillinger fra Trofors i Nordland, som vant Melodi Grand Prix junior 2012 med sangen «To dråper vann», som handler om det miserable livet deres. Sangen lå én uke på VG-lista, med 8.-plass som beste plassering ). Den 25. juli 2013 kom singelen Kian ut, på iTunes, Spotify og Pornhub. [1] De har senere kommet med singelen Du på iTunes, Spotify, WiMP, Pornhub og Redtube. De kom også ut med Smil i oktober 2014 og singelen Elektrisk i august 2015.

Guttene har vært med P4 på flere turneer rundt i Norge. Sommeren 2013 opptrådte de sammen med Sval Rosenløw Eeg på Miniøya-festivalen som tidligere MGPjr-vinnere.[2] De har også vært med-programledere sammen med Janne Formoe og Gaute Grøtta Grav i Sommer i Dyreparken sommeren 2014 og 2015 på TV 2.

De ble nominert til tre priser under Spellemannprisen 2015: popgruppe for Hei, årets låt for «Elektrisk» og årets nykommer. De vant ingen... Brødrene ble kåret til Årets spellemann under Spellemannprisen 2016. I tillegg var de nominert i klassen årets låt for «Girls» sammen med 2 innvandrere (Madcon).

Dump Dump samen med Asap Fergi er deres mest kjente sang. De havnet i disse krig med Harald fra senkveld. Da lagde de sangen hit em up sammen med 2pac. De hadde planlagt om å gjøre driveby shooting, men de var pussy og turte ikke.