Marie Antoinette

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Marie Antoinette.jpg

Marie Antoinette.[rediger]

En kjent baker fra 1700-tallet .Hun ble født etter en vanskelig setefødsel den 2 november 1755 klokken kvart over åtte.OG ble henrettet den 16 oktober 1793 tjuetre minutter og femtiåtte sekunder over tolv på ettermiddagen.Det var da hun sa sine mest berømte ord :

  • Ikke rot til håret.

Det gikk som det gikk og slik gikk det.[rediger]

Strak etter at hun hadde lært seg og gå.Ble hun drat avgåre for og jobbe på vevene som var da tidens swetshops. Der satt hun til hun ble 12 og hendene var for store til og brukes på de små delikate trådene i veven.Hun ble tvangsgiftet med en fransk konditori-sjef .Da hun var 16 , men på grunn av lav utdannelse og tekniske vanskeligheter ble det ingen kransekake den bryllupsnatten.

  • Hva ? Skal vi ikke kaste ring på staken .Skal hun ha visket fra dynetrekkene.

Etter bryllupet.[rediger]

Var det ikke stort som skjedde konditori sjappen gikk bra og hun var godt likt blant kundene da hun ofte la med en rosinbolle i posen. Dreven i kokkefag ble hun og omsider greide mannen og snike en bauget inn i mellom surdeigen.Graviditeten tok sin tid. For små-bollene skulle gjære seg skikkelig og ingen kom ut av ovnen før de var 8 år.Men som det store spaghetti monster sier :

  • Har du dyppet spaghettien 1 gang så gjør du det flere ganger.

Og det hele ente med 3 barn.

Døden.[rediger]

Med barna kom også frykten for mannen med jålen og hun ble kristen og matet de fattige. Hun var ivrig for forandring og det var under en brainstorming at hun kom med sin dårligste ide og ropte ut.

  • La de fattige ete kake.

De andre smilte og sa vi skal tenke på det og det ble med det. Det var omtrent på denne tiden at de store Pasta -kampene startet og Pastifarianerene var som kjent irritert på Jesus og hans 12 Suzuki kokker.

  • For det kan bare være Pasta.

Å en dag hun var ute og talte om omega-3 og Jesus.Ble hun heftet så lenge av en sinna Pastifaner. At skillingsbollene hun hadde i ovnen brant seg og alle i Paris våknet opp til lukten av brente skillingsboller. Noe som var dødsstraff på den tiden og fremdeles er veldig dumt.Så til galgen bar det og slik døde kanskje en av Paris beste kake-bakere.