Marokko

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger bilder.
Du kan gjøre dette ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.


Marokko er et land som ligger i Nord-Afrika. landet har antagelig 35 millioner terrorister boende. Landet består av to folkeslag, Berbere og Arabere. De fleste marokkanere er orginalt berbere, men siden alle forbinder disse med huleboere, så sier majoriteten at de er arabere. Disse to folkeslagene har forskjellige religioner og språk. De har Algerie, knarkerne, Mauritania, og Spania, rundt seg.


Marokkanere er kjent for å kjøre Renault 12,eller de klassiske gjennomrustne mercedesene. De med litt mer penger har en esel og kjerre med hjul bakpå.


Økonomien i Marokko er basert på sauer som blir solgt i de så kalte "soukene", basarer som ligner på Oslo City, bare mer sexy. Bokstavelig talt! De blir som oftest solgt hver Eid. Berberne sparer all inntekten fra hasjen som de eksporter til å kjøpe 1/29 av sauen mens araberne har for vane å bare stjele dem. de har også mange fulle franskmenn som turister. de franske damene lir ofte lurt til å gifte seg med marokkanerne, siden de vil ha eu-medlemskap.

Marokko er kjent for: Sin utrolige filosofi. Hasj og Weed. Masse hustle. Samme gruppe som Norge i VM 1998


Marokko er, som det eneste landet i Afrika, ikke med i den Afrikanske Union, noe som betyr at de hater Afrika og vil bli sett på som europeere. De holdt på å komme med i EU men negerne fra Vest-Sahara ødela hele søknaden, i tillegg til at berberne var redd for at de måtte dele filosofi-inntektene med resten av Europa. Istedenfor å bli medlem i Europa så fikk de marokkanerne som stemte for å bli en del av EU fritt leide inn i Europa. Dette skulle vise seg å bli tidenes største tabbe av EU siden kriminaliteten gikk opp med cirka 1088% og sosialutgiftene kom opp i 193597 fantasilliarder Euro. Eneste positivt var at fotballnivået gikk oppover og nyhetene ble mer eksotisk.I tillegg ble Kvaliteten på hasjen og weeden mye bedre etter inntoget av marokkanerne.

De er veldig svake


Land i Afrika
Algerie · Angola · Benin · Botswana · Burkina Faso · Burundi · Djibouti · Egypt · Ekvatorial-Guinea · Elfenbenskysten · Eritrea · Etiopia · Gabon · Gambia · Ghana · Guinea · Guinea-Bissau · Kamerun · Kapp Verde · Kenya · Komorene · Kongo · Kongo-Brazzaville · Lesotho · Liberia · Libya · Madagaskar · Malawi · Mali · Marokko · Mauritania · Mauritius · Mosambik · Namibia · Niger · Nigeria · Rwanda · Senegal · Den sentralafrikanske republikk · Seychellene · Sierra Leone · Somalia · Sudan · Swaziland · Sør-Afrika · Sør-Sudan · São Tomé og Príncipe · Tanzania · Togo · Tsjad · Tunisia · Uganda · Zambia · Zimbabwe
.


Hentet fra «http://ikkepedia.org/index.php?title=Marokko&oldid=303060»