Martin Andresen

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Martin Andresen er en norsk fotballspiller som for øyeblikket spiller for VIF. Martin har uenderlige ganger kommet med det forslag at VIF burde bytte navn til Martins Idrettslag, eller MIL. Det har ikke blitt gjennomført ennå. Andresen er kanskje Norges mest forhatte fotballspiller, til og med hans egne fans hater ham!

Andresen er det uekte barnet til Adolf Hitler og Paris Hilton. Det er ikke bekteftet av de to sistnevnte, men med tanke på at Martin er en eneveldig tyrann, stygg som faen og dum som et gammelt brød, er det nesten umulig å ikke stemme.

Martin er en blid kar. Han smiler hele veien til Ullevåll stadion, det er der alle møter i Vålerengen holdes, og hele veien tilbake. Martins største interesse er å stirre på Jan Thomas gjennom de skuddsikre vinduene til salongen hans, gå på nudiststranden(selv om han er forbudt å gå dit p.ga. styggheten hans), kose seg på hytta med familien, spise, og lage flodbølger når han går uti vannet. Hans humor er Fantorangen!!!!!!!! og han ser ut som en skugsmunk og er en jævla jøde. Han puler også Lady Gaga natten lang. 8=======>