Mattehumør

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Når personer med Mattehumør blir sint henger du ofte i en tynn tråd.

Mattehumør er et syndrom der man kommer inn i en slags transe som varer alt fra 1 til 5 timer. Tydelige tegn på mattehumør er når en person begynner å stirre tomt ut i lufta, snakke med seg selv og slå alt som ikke beveger seg. Mattehumør kan også føre til latskap over en viss periode før personen begynner å grynte og lage rare lyder. Flere vitner har også bekreftet at personer som har lidd av mattehumøret begynner å bli interessert i tær og sokker. Det er ofte i de senere fasene av mattehumøret at de begynner å fikle med sokkene sine, og i ekstreme tilfeller andres sokker. Personer med mattehumør kan også bli fryktelig sint for ingenting; dette er et av de første tegnene på mattehumørsyndromet.

Onkel P med Mattehumør i Trondheim. Han har startet å telle og regne.

Opprinnelse[rediger]

Mattehumør kommer fra det engelske navnet Matt, som betyr kinaputt/kinapute. Matt Ematikk var den første som fikk dette syndromet, derav navnet mattehumør. Mattehumør er et syndrom som har slått til etter at online-spill ble oppfunnet. Alle som har opplevd mattehumør har en bakgrunn i online-spilling. Om lag 201 personer er registret som mattehumørister i verden. De fleste finnes i Trondheim og fornavnet starter i 78% av tilfellene på P.

Utenlands[rediger]

De få tilfellene av de som har lidd av matthumør utenlands har bodd i Tyrkia eller USA. Disse har blitt sett på som hottenknotter og blitt henrettet eller fenglset umiddelbart. I Norge er det ikke lov til å avlive personer som lider av dette syndromet, men det er lov til å klaske/smekke dem på kinnet.

Hva du må gjøre[rediger]

Hvis du ser noen som begynner å vise symptomer av mattehumør bør du straks si Har du med pæng t BTK? på trønderdialekt. Hva dette betyr er det bare tolv personer som vet i verden, men det er den sikreste måten å vekke noen fra transen.