Maursluker

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Fil:Maursluker.jpg
Den vanlige typen maurslukere, her sett i en tilfeldig hage på Dombås

Maurslukere er veldig store og skumle dyr som man bare finner østenfor sol og vestenfor måne (altså i Nord-Trøndelag). De er ekstremt farlige fordi de kan sluke maur. Maur er som kjent livsviktige fordi de produsere stoffet 'koffein' som sørger for at alle kontortrøtte revisorere yter litt ekstra.

Det er prøvd å lage en gift for å drepe dette fryktelige monsteret, men ingenting fungerer. Maurslukere er mellom 5 cm og 1,5 meter, alt ettersom hvilke maur de sluker. De arbeidsomme maurene har en syrlig smak, men inneolder svært lite næring fordi det er slanket bort under arbeidsperioden. Maurslukene er gjerne grønne, men rundt 20% er lilla. De lilla maurslukerne har blitt lilla fordi de har reagert på giften forskere har utviklet, men lillafargen tiltrekker maur, så dette er ikke posetivt.

Maurslukerenes Hemmelige Forenig For Maurslukere Som Spiser Maur (MHFFMSSM) holder til ved siden av Karis utebod. Dette syntes svært godt på Karis hageredskaper. MHFFMSSMs styreleder heter Jo og er en ev de ytterst sjeldne Tommy-maurslukerne. Han er faktisk den eneste fordi han engang ble spyttet på av en gutt som het Tommy. Maurslukere er også kjent får å traske rundt med en såkalt "MFI" (maur-scanne-inator) som sier maurslukeren hvor mange maur det er i rundt den. Desverre vises også mennesker på denne inatoren, så derfår anbefales det å gå rundt men en liten action figur i lomma, fordi maurslukere er livredd for dem! Forskere har funnet ut at maurslukere kommer til å ta over jorden og angripe andre galakser.