McDonalds

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Hver meny har de tradisjonelle og nasjonalistiske rød fargen til Russland . Nå med de berømte broene som er et symbol , på at det ikke finnes et eneste problem vi ikke kan gjemme hos trollet under broen for og bevare freden. På bilde er en Moskva Marit Meny og så bare kalt MMM.

McDonalds.[rediger]

Er en sovjetisk matvare restaurant som ble oppfunnet under den kalde krigen. Det er en super, duper , mega , effektiv restaurant som ble skapt av de smarteste russiske forskerne . For og kunne transportere mat fortest mulig fra rått produkt og ned i fordøyelse-kanalene dine.

  • Det ultimative serveringsstedet . Til bruk når den kalde krigen endelig ble heit.

Dette skjedde heldigvis aldri , men restauranten ble allikevel populær , fordi det var alltid veldig viktig og være rask , nesten usynlig for den vanlige ruser . For å unngå KGB , her kunne de rask få ett overflødighetshorn av kalorier og være hjemme igjen i bomberommet etter 30 raske minutter.

  • Amerikanerne liker ikke McDonalds. De kom opp med sin egen alternativ løsning , for den kalde krigen. Nemlig salat og naturprodukter . De mente , at når den kalde krigen ble brennheit var det best og kunne overleve på naturens goder . Så derfor er det i dag mye naturister og gressløk elskende mennesker der.

Men McDonalds har spred sine vinger ut over verden og alle liker konseptet og de morsomme sigdene som henger over restaurant . Som alltid vil mine oss om den kalde krigen som løste seg på en fornuftig og god måte.

Funi fakts om Mceren.[rediger]

  • Viste du at alle McDonalds restauranter blir bygd i nedlagte bomberom for og gjøre bortkastet tid og penger om til noe nyttig. Å for og vise at Russland . Tidligere en forventet har tatt til vettet og sagt ja takk til fred.