Media

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Inglorious basterds!»

- George W. Bushs mening om media

Media er en kommersiel måte den hemmelig ligaen, Kristendom, har funnet på for å hjernevaske oss. Med spill som World of Warcraft, The Sims og Viva Pinata.

Den beste måten de har prøvd å hjernevaske oss på er MacGyver, der de prøver å lære oss at vi kan lage alt av noe rart og en liten bit teip, i tilfelle de jager oss og vi prøver å unslippe ved hjelp av noe vi har lært på, ja; MacGyver.

Selv om politikere nekter for dette (og dette er viktig), IKKE TRO PÅ DEM!!! Myndighetene står bak alle filmer, til og med de som er på Youtube. Alle filmer som blir lagd, må enten bli sendt inn til myndighetene for godkjenning, eller så er de lagd av myndighetene.


Media sine første dager[rediger]

Når media ble funnet opp samlet alle de store toppene seg for å diskutere neste steg i verdensherredømme, etter at de akkurat hadde stoppet Hitler fra å ødelegge hele planen til denne "ligaen" om verdensherredømme. Endelig hadde de blitt svekket, de måtte bygge seg opp igjen. Det var da Zorro kom inn, han var en av de som støttet Hitler fult og helt. Filmen: The Legend of Zorro, var en full og hel løgn søm skulle få hele verdens befolkning til å tro at Zorro jobbet på Kristendommens side, fordi Zorro var en stor folkehelt som hjalp hele verdens befolkning, i kampen mot det ikke så smarte ligaoverhodet, Dagfinn Lyngby.


Media har mange ulemper[rediger]

Når Media blir lansert blir det stort oppstyr i samfunnet, folk må velge om de vil støtte media eller ikke! Mange mennesker går imot media og ser hvordan virkeligheten virkelig er. En stor ulempe for "Den hemmelige organisasjonen, Kristendommen er at de ikke får folk til å komme og jobbe for dem fordi de holder på med media hele tida.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!