Melkeveien

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Melkeveien, også kjent under navnet Mjølkevegen.


For lengre enn lenge siden, før Askeladden kappåt med trollet og før Espen Askeladd energisk ropte "Jeg fant! Jeg fant!", oppsto melkeveien.


Skaperen[rediger]

Melkeveien, eller Mjølkevegen er vår tids galakse. Den oppsto da Lars Monsen (også kjent som skaperen) veltet ei mugge med melk ute i intet, og siden da har tusenvis av stjerner og planeter oppstått. Ja, vi kan med hånden på hjertet takke Lars Monsen for våre liv. Det har gått rykter om at en såkalt "Gud" skapte både melkeveien og universet. Dette er urelevant feilinformasjon, som du bør se bort ifra ved eventuell undersøkelse eller artikkel-skriving. Satan skapte hvit fargen, og han har har hoppi oppi melkeveien (Mjølkevegen). Justin Bieber var også med å lage melkeveien, men han så som regel bare på, så han har ikke så mye ære for denne handlingen. I melkeveiene finnes det mange galakser som der bor aliens på som bare venter på å voldta deg. Det er dumt. 250px-Vintergatan-karta.jpg Svarte Høl eller neger rasshull

Planeter og utenomjordiske vesener[rediger]

Til nå er det oppdaget flere planeter i melkeveien, også utenfor vårt eget solsystem. Det er for tiden blitt obserert utallige mystiske vesener. Knut Hamsun beskrev hans observasjon på følgende måte: "De så ufattelig like ut! Det kan hende jeg tar feil, men.. De så alle ut som miniatyrfigurer av Lars Monsen!" MacGyver, Alex Rosen, Lene Alexandra og et dusin polakker kan bekrefte Knut Hamsuns påstand. Monsen selv har ingen kommentar til saken.