Metroseksuell

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

En metroseksuell (fra latin metro, som betyr undergrunn, og seksuell, som betyr seksuell) er en person som får utløp for sine seksuelle lyster i undergrunnen. En undergrunn er en slags jernbane under grunnen, derav navnet. Jernbanetunneler regnes ikke som undergrunn. Jernbaner som går over eller oppå grunnen regnes heller ikke som undergrunn, da de går over eller oppå grunnen, og ikke under grunnen. Da burde vel det i grunnen være grundig forklart.

Utbredelse[rediger]

Metroseksualitet er en svært vanlig fetisj, særlig i metropoler og i Asia. De fleste av Norges millionbyer regnes som metropoler, selv om noen av de ikke har undergrunn. Mangelen på undergrunn har mange ganger ført til opprør blant de metroseksuelle, der disse blant annet har tvunget vanlige folk til å sminke seg og til å bruke agurker til unevnelige ting (som å ikke spise de).

Bekjempelse[rediger]

Japansk propagandaplakat: En metroseksuell (til høyre) blir tatt på fersken.

I Japan har myndighetene lenge forsøkt å hindre de metroseksuelle i å få utløsning for sine naturlige drifter, blant annet gjennom propagandaplakaten til høyre. Likevel er Japan fortsatt en av de mest metroseksuelle nasjonene i verden. Igjen viser det seg altså at den beste løsningen på ethvert problem er å ikke gjøre noen ting.

((potethode))