Miami Vice

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra Miami vice)
Hopp til: navigasjon, søk

Miami Vice var en tv-serie fra 80-åra som handlet om to filosofer ved navn Cockett og Snobb. De var med i vice-avdelingen hos motepolitiet. De pleide å stoppe seg selv fordi de tok på seg nye dresser hele tiden. Sjefen deres var alltid en sur, gretten og gammel mann med et bistert ansiktsuttrykk.

Senere ble Cockett (Jan Johnson) og Snobb (Snobb) moteadmiraler som bråkte og herjet rund i Miami. Etter Miami Vice ble Jan Johnson nakenmodel og Snobb ble astronaut. Snobb er død fordi han mistet hjelmen sin på månen. Og siden serien aldri ble en suksess i Norge så tok nordmenn tv-ene sine med til Miami og slengte disse på politihuset i Miami.

Enda senere etter nakenmodelhendelsen som skjedde pga en gjemt gaffel som brødrene Dahl fant i huset til Jan Johnson, så ble han sparket. Jan er dessverre ikke sett på 30 år fordi han ble uteligger. Han brente alle klærne som ble brukt under Miami Vice, for å varme seg under de kalde hengebroene i Paris.

Ryktene sier at han ble sett for 6 år siden utenfor en bar i Springfield. Han ble sett i fyr fordi han brente klær på den brente hjulplassen!