Midgardsormen

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk


Man vet faktisk veldig lite om Midgardsormen pr. dags dato, men man driver på å forsker hele tiden.

Opprinnelse[rediger]

Ragnaroc.PNG

Midgardsormen, er som alle kjipe skapninger i Midgard, et resultat i at Loke har fartet rundt og rota med ting man bare skal la være i fred. Da midgardsormen ble skapt, hadde han drevet på en hel uke med en sauegeit. Etter tretten ukers graviditet, la sauen en flaske med grønn gugge i. Denne lå og gjæret i sola i tretten dager, før den sprakk. Ut av denne gugga, kom Midgardsormen snikende opp.


Utseende[rediger]

Midgardsormen er hundreogfemtitre og en halv meter lang. Den har grå-blå-grønn kropp, som er besatt med skjell, stein og løvetann. Hodet dens er større enn en folkevogn, men tenner på størrelse med avocadoer.

Hi[rediger]

Da Midgardsormen kom opp fra gugga si, frøs den veldig. Det er jo ikke så rart, når der er -23 grader ute. Derfor fant den en flott stein, som den slo seg ned under. Det var litt dårlig med plass, så den gnagde litt på veggene. Støvet som falt ned på gulvet var helt gult! Det klødde litt, men eller funka den kjempegodt til å holde varmen med. Og så kom steinulla til verden. Midgardormen kledde hele insiden av hula si med steinull. Dagen etter fikk han besøk av faren sin, Loke. Midgardsormen syns at Loke var en kjekk kar.


Hvorfor er den som den er?[rediger]

Midgardsormen er slem. Det er ingen tvil om det. Men det er noen få som vet grunnen. Etter en strabasiøs ferd, vet nå også forfatteren det. Men hvordan forfatteren fikk vite det er en annen Tøff skattejakthistorie. Nå skal jeg dele grunnen med dere her live! Da Loke kom til hiet til Midgardsormen, hadde han med seg en stor mobb, som var sinte på midgardsormen, som hadde fått skylden for at alle trærne hadde mistet bladene sine. Det ingen visste, var at Loke hadde oppfunnet høsten, for å kunne legge skylden på Midgardsormen. Midgardsormen ble så sint på menneskeheten, at han slo seg sammen med Chtulu for å knuse dem.