Militæret

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Militæret er våre helter i grønt som vanligvis tusler rundt med sekker og annet utstyr så gammelt at ikke en gang oldefaren din husker det.

11 måneder av hver nordmann blir brukt til å utfylle underbetalte såkalte "plikter" for å drive vedlikehold på den norske stat sitt utstyr. Ikke nok med det, men de har ansatt en gjeng med noe de kaller befal som ikke gjør noe annet enn å lage problemer for disse nordmennene. De liker også å tro at de er guder i denne militære verden.

Ord og utrykk[rediger]

Ferdigstilling[rediger]

En stilling som ikke kan sammenlignes med en sexstilling, du står med strake armer og strak kropp helt til du får beskjed om noe annet.

Natostilling[rediger]

Heller ikke en stilling som er sexrelatert. Her står man så stille og midt i tøyet at kroppen ikke berører klærne.

Natobriller[rediger]

Noe man får etter å ha vært med x antall mannfolk over lengre tid. Kan sammenlignes med ølbriller men slår inn i edru tilstand. (En kombinsasjon av Nato og Ølbriller er bevist dødelig).

Refs[rediger]

Noe man helst ikke vil ha.

Perm[rediger]

Noe man helst vil ha.

Dimme[rediger]

Noe man helst vil.

Stønad[rediger]

Skattepenger forsvaret slenger ut til alle og enhver.


Rangsystem[rediger]

Menig[rediger]

Lavest på rangstigen, blir ofte brukt som pakkesel og transportører. Gjør det meste av dritjobbene og får dårligst betalt.

Visekorporal (VK)[rediger]

En menig som har klart og slikket ræv med sjefene så lenge at han/hun får denne rangen som en påkjennelse av sitt harde tungearbeid og ett tillegg på 18kr i måneden på dagpengene vernepliktige får utbetalt. (Kjent som Coca-Cola tillegget).

UB Korporal[rediger]

Laveste befal,også kjent som UBrukelige korporaler som rævslikker Sersjantene og er slavene dems.

Sersjant[rediger]

Nest laveste befal på stigen, tjenesten til vedkommende går oftest ut på og lage helvette for Flysoldaten og Korporalene ved morgeninnspeksjon og under øvelser.


Fenrik[rediger]

Ligger over Sersjant på rangstigen men fungerer på samme måte, eneste forskjellen er lønnsslippen.


Løytnant[rediger]

Løytnanter er veldig glade i og rope å skrike til alt og alle. Står som oftest ansvarlig for umenneskelige øvelser for Flysoldatene og Korporalene. Er ofte kjent for og prate å skrive som om vedkommende skriver brev/snakker med paven.

Kaptein[rediger]

Luftforsvaret har fullt av kapteiner, de utøver egentlig ingen viktige jobber og tar som oftest bare opp kontorplass.

Major[rediger]

Ofte kjent som han/henne som klarer og drikke mest kaffe upåvriket gjennom sin 8-timers arbeidsdag.


Oberstløytnant[rediger]

Ofte kjent som nestleder eller han ubesluttsomme som gjemmer seg i skyggen til Obersten.


Oberst[rediger]

Ofte gjennkjent som lederen, kongen og gud. Oberster er som oftest menn i 40-50 årene som går gjennom midtlivskrisa, dette gjennkjennes ofte med at vedkommende kjører motorsykkel og snakker alt for ungdommelig med Flysoldatene/Korporalene under avdelingsbesøk.


Brigader[rediger]

Ett usunlig vesen som har som eneste jobb og påpasse at oberstene gjør slik som forskriftene tilsier.


Generalmajor[rediger]

Som alle majorer er dette en person som drikker umenneskelige mengder kaffe iløpet av arbeidsdagen. Har som oftest også en mage på størrelse med en høygravid kvinne som bærer på sekslinger.


Generalløytnant[rediger]

En utdødde rase, man hører enda legender om disse vesenene som møtte sin dommedag under 2. verdenskrig.

General[rediger]

Den høyeste av dem høye, jobber tett med Hans kongelige masjestet og eneruler over Teletubbie land, er også kjent for de fleste som *Sola med den høye latteren*


Ellers så greier militæret å trylle fram en gjeng unge menn som går og prater et språk bare de kan forstå.

Militæret har også igjennom årene utviklet ett torturprogram som kalles FYFO (Fysisk Fostring), disse økt timene går ut på og løpe, løfte, bære til kroppen bryter sammen og vrir seg av smerte. Øktene blir ofte belønnet med ferdighetsmerker innenfor forskjellige grener, ett godt kjent merke innenfor sjangeren er marsjmerket som går ut på og gå 3-mil eller til føttene dine knekker hardt sammen på asfalten. For og gjøre det værre har du ett tidskrav du må nå, og det står som oftest det vi kaller befal ved poster rundt om kring for og passe på at mopedkjøring og annen ulovelig transport ikke foregår.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!