Milorg

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Jeg vet det ikke hundre prosent sikkert, men jeg vil anta at Milorg er en ny type såpe fra Milo. Kanskje den bare virker på organisk materiale som f.eks. bomull, bomelomull, eller lamaull»

- Homer Simpson om Milorg

1940 Her er vi klare til kamp.

Milorg fikk først den statusen den i dag er kjent for etter at diverse leiesoldater annsatt hos Milorg skal ha dratt et sett med tyske generaler i barten, blant annet kan man nevne Terboven, Herman Gøring, Heinrich Himmler og Josef Goebbels. De skulle til å nappe til Adolf Hitler i barten helt til de fant ut at han hadde malt den på.


Gutta på skauen.[rediger]

De var også mye i skogen og plukket :

Milorg hadde medlemmer av alle klasser her er 3 skuespiller som viser forskjellige sinnstemninger . Glad , Likegyldig og Sint.Regelen var trekk i bart på sint.
Milorg uniform etter møtet i 1942.

Men det var skummelt og mange forsvant i det grønne på grunn av de grønne uniformene var det nesten umulig og finne hverandre igjen vist man skulle pisse bak ett tre eller feste en dynamittkubbe i en jernbane-ledning.Derfor tidlig 1942 etter den velykkede Lett vann aksjonen som var så vellykket att ingen har sett lett vann i Norge siden ble det vedtatt med 4 av 5 eller 6 stemmer att uniformene skulle være Svart dress med slips og hvit skjorte blankpolerte sko å sigaretter på innerlommen . Ingen våpen annet en bart trekking , lisse-knute knyting , såpevann , bananskal , kløpulver , tegnestifter , damer og skitende underbukser. Sabotasje eller krigføring bare mot høytstående offiserer i den tyske hær.

Milorg etter 2 verdenskrig.[rediger]

  • I 1946 da Milorg ble meningsløst.Ble det en stor intern krangel om hvem som skulle få ta æren for å ha oppfunnet rød lakris under en av de sene kvelder med bart draing under den 2 verdenskrig.
  • Fornærmet over tapet skal revisorene i Milorg ha streiket lenge nok til at hele organisasjonen gikk under og siden det er en så fredfull og kjærlig verden vi lever i i dag så er det ikke nødvendig med noen ny Milorg bevegelse , men de ligger klare i skjul bak bartklubbene og stille tyggende på rød lakris.
  • Ingen andre vet hvordan man opererte kaffetrakteren etter 2 verdens krig etter at bruksanvisningen gikk tapt for alltid. Så alle møter siden ble derfor regnet som nytteløse.Det var ikke mulig å holde seg våken under møtene med alt dette freds pratet.
  • En tysker er Også godt i salat, varm kakao og grillet på bål.