Monarki

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Monarki (Monarkus Syphilius) er en svært sjelden sykdom. I dag er det kun en håndfull mennesker i Norge som er smittet.

Smitte[rediger]

Monarki blir som oftest videreført gjennom dårlige gener som følge av innavl.

Symptomer[rediger]

Tilfeldighet?

Hvis noen blir smittet av monarki, vil offeret først og fremst få en krone-lignende byll på toppen av hodet (Det skal bemerkes at de fleste monarki-rammede fjerner denne byllen hver dag, utenom ved formelle anledninger). Etter at den første byllen har vokst frem, vil offerets etternavn etterhvert råtne og falle av. I de fleste velstående land vil offeret få tilbudt en protese i form av "Rex". Når etternavnet har forsvunnet, kommer et symptom som har blitt funnet hos alle tilfellene, nemlig henvendelse i tredje person. Sykdommen har ikke bare innflytelse på den rammede, men også de rundt. Alle som snakker om eller til en monarki-rammet, må omtale personen i tredje person. De rundt vil også få stor respekt for den rammede, og har ingen problemer med å la den styre landet deres. Etterhvert som sykdommen får herje fritt, vil den rammede utvikle en slags form for leddgikt, som minsker vinke- og snakke-ferdighetene. Noen av de rammede sies å ligne svært på en spesiell art pingviner, men forskere sier dette kun er en tilfeldighet.


Prinsesse Ragnhild-syndromet[rediger]

Hvis ikke sykdommen blir kurert, kan den rammede utvikle det enda sjeldnere Prinsesse Raghild-syndromet. Hvis dette utvikler seg, vil den rammede bli svært plagsom, få en utrolig trang til å kritisere andre, og den rammede vil eventuelt migrere til Brasil.

Kurering[rediger]

Det eneste som kan kurere monarki, er enten at den rammede finner seg en make som ikke er smittet (gjerne en klysete forfatter som ikke kan å uttale bokstaven s), eller å la de rammede være, til resten finner ut at de ikke skal bry seg om dem og dermed "avskaffe monarkiet" (denne frasen er slang som brukes av forskerne ved monarki-instituttet om å utlove skuddpremie på smittede).