Motörhead

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


"Damer kan ikke høre på Motörhead. de dør." - Kjartan Bamse, overlege ved Riskhospitalet.

Opphav[rediger]

Motörhead ble opprettet av Lemmy Kilminster i 1975. Denne mannen ble senere kjent som mannen over alle menn, ingen mann kan bli like mye mann som Lemmy, og stemmen hans har blitt brukt av det russiske forsvaret for å testing av panserbeskyttelsen på stridsvognene sine. Ingen av forsøkspersonene som har vært med i noen av testene har overlevd. Bandet staket raskt ut en kurs innen musikkverdenen, nemlig ingen kurs i det hele tatt, og dermed skapte de det som i dag er kjent som Trash metal og Speed metal. Hele gruppen ble i 1981 satt opp på Interpools liste over verdens farligste menn da de jevnet et helt land med jorden under en konsert. Ingen har i ettertid turt å nevne dette, i frykt for å få Lemmy og gjengen hjem i stua. Dersom Lemmy peker på deg vet du hvor mange sekunder du har igjen å leve. Samme antall som fingre han peker på deg med.

Bandet ble tidlig annerkjent som det manndigste man kunne få tak i, og i 1986 ga de ut albumet "Orgasmatron". Ikke bare var musikken dødfrembringende, men Lemmy skal visstnok ha gnidd hver eneste produserte cd mot brystet sitt, noe som første til at alle cd'ene fikk en svak eim av Snus, Svette og Jack Daniels. Dette gjorde albumet bare enda mer mandig. Alle damer som noensinne har hørt på Motörhead har omkommet. Dette ble bekreftet av Høyesterettsdommer Ivar Spøken, som var dommer i en rettsak ført mot Motörhead i 1991.

Rettsaken ble ledet av Arnold Snusmumrik, som hevdet at Motörhead med overlegg hadde drept hans kone, to barn, en hund og en hamster ved å selge ham en "Orgasmatron" cd. Lars Sturvik var dommer i rettsaken, og han kan bekrefte at den gikk i Motörheads favør, etter at aktor skal ha gjennomgått store smerter etter 14 sekunder med Motörheads egen spesialbehandling. Han henla saken i redsel for videre behandlig. Som sidenotis kan vi si at Aktor aldri vil kunne sitte igjen, og at de aldri fikk ut dommerklubba.

i 1999 spiste faktisk lemmy en levende tiger, bare for å understreke sin manlighet. Ved tidligere anledninger har Lemmy også spist flere tilskuere, fire sikkerhetsvakter, to dusin taranteller, en bæsj, 108 pakker Prince rød, samt sin egen høyre testikkel. Det siste der synes ikke, fordi Lemmy er så mann at han gror ut en ny skrotum hver dag.

Motorhead i dag[rediger]

I dag er Motörhead et varemerke for for store karer i skinnklær, med digre Harley'er og dårlig personlig hygiene. Motörhead har også blitt adoptert inn i dagligtalen i verden, som et argument for musikk. Dette går ut på at dersom du sitter og diskuterer musikk med en annen person, og du føler deg litt presset og at du taper diskusjonen, da kan man bare si "Motörhead". "Motörhead" ender diskusjonen fordi alle argumenter den andre personen kommer med blekner i forhold, og han vil trekke seg fra diskusjonen. man kan aldri gjøre dette i diskusjon med en jente, for hun vil da omkomme.

forresten, diskusjonen trenger ikke bare handle om musikk. Motörhead er det ultimate argument. det ble blandt annet brukt av Barrack Obama for å vinne presidentvalget i USA.
«Motörhead!»

- Barrack Obama, President USA i perioden 1938 til 1945

«Jeg så Lemmys Penis en gang. den glefset til meg.»

- James Hetfield, Forfatter av boken "Fields of Gold"

«jeg tror det ville blitt en jevn kamp dersom jeg skulle Wreslet Lemmys stemme.»

- Chuck Norris, Kommandør, første klasse USS Enterprise

Asbjørn Slettemark Asbjørn Slettemark godtar ikke dette.

Denne artikkelen har vært med på å kaste svart ekkel maling på Asbjørn Slettemark sine ungdomsminner og ødelegge barndommen hans.