Mudkip

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
En helt uorganisk Mudkip.

Mudkip er en Pokémon som er liten, blå og søt. Den har en blå ting på hodet, en oransje ting på hvert kinn, fire blå ting nederst på kroppen som sannsynligvis skal være bein, og en lyseblå ting til hale. Mudkiper kan også (veldig sjeldent) være lilla, og da heter det "shiny Mudkip". Ingen vet hvorfor, siden en "shiny" ikke skinner eller noe.

Om Mudkip[rediger]

Mudkip blandet med en Turtwig.

Mudkip er en veldig populær Pokemon, så populær at det har blitt vanlig å si "so i herd u liek mudkipz"(engelsk fjortizzpråk for "So I heard you like Mudkips", på norsk "Har hørt du lik Mødkippa".) Mudkip, som er en sterk motstander av fjortizzpråk, vil få en slutt på dette, så han/hun/den har startet flere klubber og organisasjoner for å få det omgjort til "So I heard you like Mudkips", men uten hell. Mudkip er veldig mystisk, og ingen vet hans/hennes/dets kjønn, alder eller familie helt sikkert. Det er også usikkert om det finnes én eller flere Mudkiper(det ble en gang observert flere på et sted, men det diskuteres om resten bare var klovner), og om han/hun/det/de han noe med Ikke tallet 5 å gjøre. Yndlingssanger er Never gonna give you up og Caramelldansen.

Levemåte[rediger]

Mudkiper finnes i skoger, fjell, hus, sletter, ved vannet, i vannet og overalt ellers der det finnes dyreliv. De spiser for det meste epler og drikker Coca-Cola. De holdes ofte som kjæledyr eller i dyrehager, men dessverre vet de færreste hvordan du skal passe på dem. De stakkars Mudkipene holdes i små bur, med vann å drikke og kattemat eller hundemat å spise. Pga. dette gjør at de dør ganske fort. er svær

Naturlige Fiender og Rivaler[rediger]

Alle disse har gjentatte ganger prøvd å drepe Mudkip, eller bare irritert ham/henne/det.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.