Muffins

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!

Muffins er farlige muterte kaker. Disse muterte kakene kan inneholde mensen og sæd, det kan føre til dødsfall om den blir spist. Det er ofte muffinsene som har fått rosa prinsessepynt på seg som i hovedgrunnen er farlige. Om det står Frank Iero eller Gerard Way eller MCR på dem, er de fullt nytbare og veldig søte. Man kan bli fet av å spise muffins, men kun om man spiser mer enn 5 stykker.

Muffins er laget av pølsevev, tørre kontaktlinser, mel, atompulver og konditorfarge og masse farlig sukker. Om man skal lage muffins, må man ta alle ingrediensene og putte dem i en bolle. Så skal man helle øl over dem og ta en skje og putte litt av "deigen" oppi en muffinsform. ( Fås kjøpt i slaktebutikker.) Deretter sette man dem inn i ovnen og lar dem brenne opp. Når man tar dem ut i kald luft vil de stå opp fra de døde og smake kjempegodt. Så kan man pynte dem.

Men for all del, ikke ta på ROSA PRINSESSEPYNT! Det er dødelig og vi vil ikke det, vil vi? (Om man er suicidal, er dette en flott måte å gjøre det på, da man dør veldig fort.) Og dessuten også farlig blasfemi, gud forbyr det og det står i en gammel muggen bok. Muffins er skumle skapninger, og rosa må ikke tilsettes, uansett hva slags rosa det er! Og derfor må man holde seg langt unna den store, skumle rosa prinsessepynt-monsteret. (også kalt jenter) for at de vil gjøre alt for å gjøre muffinsen dødelig. (jenter er delvis immune mot rosa) og hvis du slipper dem av synet i to minutter, så har du rosa muffins! pass på for rosa prinsessepynt-monsteret

Muffins kan også bli omtalt som mutert kake, møffens, mosebær og køppkeix. Engeland og Storbrittanyspears er mest kjent for sine flotte og dekorerte muterte kaker. Disse har GLASUR og masse rare ting på seg. Hunder og hester liker muterte kaker, og er immune mot rosa prinsessemuffins.

Muffins skal ikke nytes, men spises mens man hører på Michael Jackson.