Musevisa

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Musevisa - frihet i et lite plastkort

Musevisa er et kredittkort som kan benyttes hos bordeller over hele verden. Betalingskortet kan per dags dato dessverre ikke benyttes på gata, da leverandøren ikke leverer betalingsterminaler knyttet til mobilnettet.

Utsteder[rediger]

Per i dag utstedes kortet kun hos Hordea Bank BA, og det kan knyttes en rekke tjenester til avtalen når nettene blir lange og kulda setter inn, både for privat- og bedriftskunder. Blant disse er en meget gunstig sykdomsforsikring hvis ingen går i fella men passer seg for den, samt en gebyrfri valutaordning med Holland .

Begrensninger[rediger]

Datatilsynet har akseptert begrenset innsyn i kontooversikter tilhørende bedriftskunder, etter massivt påtrykk fra Politiet AS. Hovedargumentet har vært at om kvelden skal alle sammen skal være glad.

Andre banker[rediger]

Barebanken Vest ønsket ikke å gå ut med eget musevisa fordi de ønsker å fortsette å være bare bank. Postbanken på sin side vurderer å knytte tjenesten opp mot Landpostbudsordningen i grisgrendte strøk av Norge, og planlegger et eget musevisa for kapitalkunder under bestemte postnumre. Postbanken har uttalt at det vil ta noe tid før ordningen er på plass siden den vil kreve omfattende omorganisering av arbeidsstokken i Landpostbudtjenesten. Import av arbeidskraft har vært nevnt som en løsning.

du kan vinne en toalettskål vis du lager en kake!!!!!!!!!!!!!!