NSB

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

NSB står for Norges søteste bæsj. De samler inn penger av folk og sørger for at de kommer for sent til jobb. Dersom du trenger en unnskyldning for å ikke rekke en avtale, stiller alltid NSB gladelig opp.

Miljø[rediger]

NSB eksisterer KUN for å tjene menneskene og Moderlandet. De er et altruistisk selskap som gjør alt de kan for å hjelpe mennesker og redde jorda. For at så mange som mulig skal ta i bruk tjenestene deres, koster et månedskort 1850. De sørger også for å ha serviceinnstillte konduktører som hjelper deg som ikke har månedskort gi dem penger. For at folk skal bli ekstra fornøyd, forsikrer de seg om at alle kommer for sent, hver dag. De gjør alltid jobben sin. Trå varsomt!

Sniking[rediger]

NSB slår hardt ned på alle som bruker tjenestene sine gratis. De ønsker å hjelpe folk gi dem penger, men når folk avslår tilbudet deres, blir de veldig lei seg. Ved regelmessig kontroller, sjekker de at du ikke har glemt å gi dem penger for å komme for sent. Dersom du blir tatt, får du giro på 950,-. Alle som har vett i huet skjønner derfor at sniking ikke lønner seg (siden månedskortet koster 1850). «Tåget till Stockholm kostar 333 kronar SEK.»

- Svensk

Fremtid[rediger]

NSB og Jernbaneverket planlegger å sette opp prisene for å hjelpe det norske folk gi dem mer penger. De har som hovedmål anno 2018 å sørge for rekorden for flest forsinkelser. I sitt utrettelige arbeid med å gi det norske folk mer penger har NSB også spart inn på ressurser for å møte sessong-variasjoner som snø, regn, kalde og varme dager. Den udelt positive bi-effekten av dette er at sporene enten er nedsnødd, glatte eller har solslyng og selvsagt klassikeren signalfeil. Dette bygger opp under målet om flest mulig forsinkelser.

Historie[rediger]

Macgyver var på besøk i Norge for å forhindre spredningen av kristendommen. men når han ikke gjorde det, valgte han å bygge togbaner som han kunne leke med. da det norske folk oppdaget at Macgyver prøvde å ødelegge troen, ble han sendt til sverige, og staten tok seg av resten av modelleringen.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.