NSF

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Sitater

Opprinnelse

Norges Sofaspeider Forbund (NSF) ble stiftet av Homer Simpson (tidligere sofaspeider) i år 0,01 e.kr. Forbundet ble stiftet på grunn av for stort utvalg av sofaer på IKEA. Meningen med denne kjempekjente sporten er å tenne størst bål på bordet, få mest svidd pølse imens de ser på Teletubbies.noen ganger kan de finne på og sitte i vinduet og pugge stjernetegn. Denne sporten ble mest kjent etter at den ble kåret til den mest krevende sporten i 2003. Grunnet til at Hitler "nesten" fikk Nordens herredømme i år 1939.56, var på grunn av at han fikk med seg noen deprimerte fyllikere fra gata. Og de kalte seg Nazi-Speiderenes Forbund (NSF), det var det andre navne til NSF, under 2. verdenskrig. Hitler's motto har jo som alltid vært:" Utrydd Runescape, stol alltid på en fyllik og få flere episoder av Teletubbies"

NSF's-klesmoteregler:

  • Buksa skal så langt opp som mulig, de skal IKKE vise trusa.
  • Alle briller skal ha en styrke på -13,92 og sitte så langt inn på nesa som mulig.
  • Kniven skal henge i skjerfen rundt halsen, med knivbladet opp. Lengden kan bestemmes selv, men det må være en skarpslipt biffkniv. Sånn skader sofaspeidere ingen andre!
  • Wax skal IKKE brukes, hvis du bruker det må du ha på deg merkeklær i 1 uke (værste straff for en sofaspeider!). Gele kan brukes hvis den kostet under 10 kroner.
  • Sokkene skal være over kneet og skal ha minst 3 hull! Og ha vært brukt i over 7 dager før de kan skrubbes med stålbørste og hard såpe!


Konkurranser

Gjennom tidene har det blitt laget flere forskjellige konkurranser for sofaspeidere. Den største er NM i sofasliting og går av sofaen hvert år den 29. februar til alle sofaene er nedslitt. I denne konkurransen skal speiderene slite ned en sofa så fort som mulig. Dette gjør de ved å ha hele patruljen i sofaen på en gang, og gjøre forskjellige aktiviteter der. Disse aktivitetene kan være spising, matlaging, spising, snekring, spising, teletubbies-maraton, spising og sex. Alle delene utenom spising kan selvfølgelig bli fjernet som følge av overvekt på sofaene.

Andre konkurranser er NM i teltsoving, der sofaspeiderene skal sove så lenge som mulig i en såkalt lavuu eller en gapahuk, krepsmesterskap i spising, hvor de skal få så mye mat som mulig inn i kroppen, og de kan bruke ALLE kroppsåpninger.


Andre betydninger

Norges SpikerForbund

Norges SpikerForbund er en undergruppe av Norges Sofaspeider Forbund, og er egentlig akkurat det samme. Eneste forskjellen er at disse er mere aktive, bygger ting (med spiker) og går turer i skog og orm. Denne gruppen er da også BARE for små Sofaspeidere i alderen 0-15 år. Disse har ikke enda lært pionering og må bruke spiker i arbeidet sitt. Denne spikeren blir laget av en blanding av tenner, gjødsel og tau på speidermøtene, og så blir den brukt til å lage gapahuker på turer.

Norges SommerForbund

Disse vil ha sommer hele året og drar derfor hver sommer til Sibir, den varmeste byen i solsystemet. Når man er i Sibir om vinteren kan man se store folkemengder med NSF-t-skjorter og solbriller. Hvis du tar en ekstra kikk på dem vil du se at de ledes av en Over-Sommer-Über-Boss, eller OSÜB(står på t-sjorten hans/hennes). Han/hun er pliktig til ALLTID å ha på seg solbriller i alt vær. En annen ting med NSF er at de alltid drikker Urge og Solo blandet sammen, så hvis du blir tilbudt en drink fra en NSF-er, ikke svar ja.