Nabbfisk

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Feil under oppretting av miniatyrbilde: Kan ikke lagre miniatyrbilde til målbanen

Nabbfisken, som sin erkefiende gnabbfuglen, er å finne i Amazonas. Nabbfisken er en fisk, og derfor oppholder den seg i vann for ikke å dø. Nabbfisken er den mørke guden til indianerstammen Canada, og lever i ikkeharmoni med Gnabbfuglen, som er lysets gud. Dette er veldig enkelt å forstå siden fulgenflyr mot solen og fisken svømmer mot det mørke dypet. Fisken eter kun fugler, men kan overleve på stein når det er lite med fugl. Gnabbfuglen er dens livsrett, og når en nabbfisk og en gnabbfugl kjemper er det kulere enn siste kampen i ringenes herre, Smith vs Neo og slaget ved Hoth (star wars) samtidig ganget med pi.

Anatomi[rediger]

Nabbfisken er 1 meter lang og en halv meter bred på det bredeste. Den har ni finner. Fire i en propell på rumpa, en på ryggen, to på hver side av kroppen og to under nesa som fungerer som bart.

Gudens rolle[rediger]

Nabbisken er mørkets gud, og i motsetning til gnabbfuglen, jager nabbisken solen ned fra himmelen. Da blir det mørkt. Nabbfisken liker ikke regnskogen, og i følge Canadaindianerne vil den hevne seg på den. I et intervju med en nabbfisk sier fisken at den vil hevne seg med å plante sesamfrø på alle trærne i tro om at det da vil vokse "burgre" på dem.

Avkom[rediger]

Nabbfiskens rogn er giftig, grønt og minner om kinesere. Når rognen klekker springer det ut en million små svarte klumper, som så smelter sammen til tre-fire nye nabbfisker. De små svarte klumpene kan feste seg til tærne dine og gi deg musearm, hvilket fører til at du tiltrekker deg gnabbfugler som vil ete deg. Etter det vil nabbfiskene prøve å ete gnabbfuglene.