Namibisk Kakebøffel

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Namibisk Kakebøffel var yndlingsdyret til Buffalo Bill, MacGyver, Chuck Norris og George W. Bush. Det tilhører Bison-familien.

Habitat[rediger]

Lever bare i Kankas-regionen i Namibia. Der er den godt utbredt med vel 34 individer per menneske i området. De holder seg ved innsjøene, på tross av at 93,Pi% av dem er allergisk mot vann. En gjennomsnittlig Kakebøffel beveger seg 6 meter i løpet av livet, parer seg fire ganger, og går ikke på skole.

Kake[rediger]

Navnet kakebøffel fikk de etter at Thomas Crapper slengte kumlokkformede kaker i siden på dem, på bursdagen sin. Bøffelen figurerer ofte ved siden av brudepardokker på bryllupskaker. Det er nasjonalfuglen i Slipsland (Kroatsia). I nittenseksogfør' var det Namibisk Kakebøffel-år i Kina.

Rettigheter[rediger]

Kakebøffelen er verdensfredet, og har i Namibia samme rettigheter som kuer har i India. Kakebøffelen ble erklært uttryddet i 1978. I 1979 lagde MacGyver en Bombe på boks som bare besto av organer og vev fra kakebøffelen. Da ble den godtatt i "Animal Planet: Wall of Lame" som én av de beste dyrene i verden.

Hva spiser en Kakebøffel, mon tro?[rediger]

Kostholdet baserer seg for det meste på Blå Flamingo, Svenske turister og Ikkepedia-brukere. De er også kannibaler og EMOer med nært forhold til Baron Blod. Kakebøfler er også kjent for å bare spise ting med høy strålingsrate og ting som lukter bjørneavføring.

Se Også[rediger]

Hennes & Mauritz


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.