Napoléon Bonaparte

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra Napoleon)
Gå til: navigasjon, søk
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!
Napoleon som ung.

«Napoleon var nesten like populær som meg i de kristne kretser»

- Svartdahl om Napoleon


Napoleon var av den sjeldne fuglerasen kronidiot, dette gjorde at han ble mye ledd av under barndommen HAn luktet dritt man! . Som voksen drømte han om å bli hersker over Frankrike og Europa, og kanskje hele verden når det først kom til stykket. Disse tankene kom da han så på henrettingen av Frankrikes konge hvor han drømte om å ha makten til å gjøre dette med alle han ønsket.Barndommen[rediger]

Napoleon var gal etter hvite og blåe motorsykkeler og hadde ganske stor hake. Dette gjorde oppveksten hans vanskelig fordi til og med naboguttene mobbet han. Han ble tidlig småmannsgal og prøvde flere ganger å ta over skolen med kniven som eneste hjelpemiddel, han lyktes aldri med dette men ga aldri opp håpet. Mange leger prøvde å gi ham høyde, og en av de mest virkende legemidlene var flaggstangfrø. Det var dette som gjorde at han vokste fra 0,0003 m til 9,2. Men han var fremdeles ikke fornøyd, mange leger oppfattet ham som kravstor på grunn av dette. Napoleon likte også å ha en hånd i jakkeforet. Napoleon var også en veldig talmodig man, alle fugler er sånn.

Det sies at Napoleon stammer fra den kinesiske keiseren Qin, men ingenting er enda bevist. Andre rykter sier at han stammer tilbake fra Hannibal eller Kjell Magne Bondevik.

Han var en rar banan som elsket seg selv

Familieliv[rediger]

Napoleon skal visstnok ha giftet seg med Eva Knutsdottir og fått 62 barn. Men de skilte seg og eva giftet seg med sitt eget barnebarn, Jonas Braun. De fikk 123 barn som de kalte teletubbiene som senere giftet seg med Adolf Hitler. Etter skilsmissen ble Napoleon så utenfor og vurderte å kjøpe kalkun med fløtesaus, men han fant ut at det var lettere å føre Napoleon til ulykke, dessuten var det mye mer uheldig. Han brukte fridtiden sin på å bake napoleonskaker med glasur med grassmak.


Napoleons død[rediger]

Han var kjent for sin store napolionskake. når han var hele 547 år gammel døde han av å spise formye napolionskake.

-ost. Han spiste så mye at alle rundt han så at magen hans ble større og større, så til slutt sprakk han. RIP Napolion.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger bilder.
Du kan gjøre dette ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.
eo:Napoleono