Nasjonalsang

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Nasjonalsang er en sang som ble sunget lenge før du ble full første gang. Eller rettere sagt på "Den Tia." Sangen inneholder flere strofer om hvor du bor, hvem du er og hvem moren din er. Det har også lenge eksistert en myte om at nasjonalsang er forskjellig fra land til land, men det er den ikke. Nasjonalsang har en enkel melodi som fremføres ved idrettsarrangementer og kabareter i regi av det norske forsvar.


Norges Nasjonalsang[rediger]

Ja vi elsker kjøtt og pølser, gammel-ost og smør. Liker ikke du dette blir du sent på dør. Elsker, elsker det å tenke. På svine gryta vår. Og en deilig ostepølse gjør no sitt det å. Og en deilig ostepølse gjør no sitt det å.

Ekte norske vikinger liker mye mer en får, alle liker okse suppe, svine skinke å lår. Kyllingen den springer når øksa slår, men hvis norske men skall mettes trenger vi mer en lår. Ja hvis norske folk skal mettes trenger vi mye mer en lår.

Men når normen spiser dette er de jo edru men imotsetning til svensker har jo vi mye øl. Ringnes, Heinekein og Pokal med mye mere å. Hvis du ikke liker dette har vi rusbrus til deg å, ja hvis du ikke liker dette har vi rusbrus til deg å.


Nasjonalsangens etymologiske betydning[rediger]

Navnet Nasjonalsang kommer fra ordene: "NASA"(Norsk-Amerikansk Sur fyr som kan nasjonalsangens Anatomi) "jo"(frase ofte brukt for å fremme sin mening; folk flest regner med at Martin Tranmæl la til dette ordet med setningen "JO! Nasnalsangen har krav på arbeid!" "nal" (symbolikk for vindusvask) "sang" ( uvisst betydning, men stor enighet om viktigheten)

USA sin nasjonalsang[rediger]

USA sin nasjonalsang er Tre små kinesere. Denne sangen ble USA sin nasjonalsang da FN ble sponset av Xi Jinping. FN prøver også å få USSR til å gjøre Tre små kinesere til nasjonalsangen sin. Se på FN for mer informasjon.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!

blablabla