Nazi

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Nazister[rediger]

Termen nazi brukes blant annet på om man er god i noe. For eksempel: "Du er en nazi på data", "Du er en nazi til å kjøre", "Du er en nazi i dette". "Du er nazist" betyr at du er generelt flink i alt. Det er mange flinke personer i Tyskland.

Nazismen startet som en kult under Chuck Norris' styre for å kvitte seg med MacGyvers økende jødiske kommunistfanklubb som besto av Aylar Lie, Mullah Krekar og Wenche Foss. Nazistene hadde som utgangspunkt i å gi den jødiske befolkning brune linser og farget brunt hår. Dessverre var budsjettet litt stramt på grunn av Adolf Hitlers sløsing med penger på hor. Vi vet alle også at Hitlers elskerinne Eva Braun ble mangemillionær og slo seg sammen med Kjell Inge Røkkes motorsykkelklubb. Eva må jaggu ha gjort en fantastisk jobb.

I dag er det mange nynazister som herjer rundt på vår planet. De har fått sin inspirasjon fra vikingene ettersom de plyndrer, dreper, kverulerer og voldtar kuer. Nynazister generelt stammer fra glassmaneten og har et innviklet nervesystem. Dessverre går ikke disse nervene til hjernen, men derimot til en annen brukbar kroppsdel. Gjett hvilken. Glassmaneter kan svømme. Derfor er vår tids nynazister veldig lett å kjenne igjen på gaten ettersom de går på en finurlig måte.


Nynazister[rediger]

Nynazister vil ta over verden. Heldigvis er nynazistene fortsatt undersotter av Chuck Norris som igjen er en undersott av MacGyver. Nazistene gjør verden til et bedre sted ettersom de dreper jødene. Alle (nazist eller ikke) burde lese Mein Kamp A la la lapierre A la la la la lalalalapierre. Den er skrevet av verdens dygtigste mann, kalt Per. Etternavnet er fremdeles ukjent man man gjetter seg til at det kan ligne på dagens navn kalt Øyvind. Han var en stor mann som levde på 1200 tallet og var kongen av vikingene. Han kjørte rundt på en Cerveloseo:Naziistoj

hitler og Ibsen gamlenazistene[rediger]

hitler og ibsen var det som startet gamleNazistene. motto et dems var nå må vi drepe noen jøder for å då salt til maten. en dag når hitler gikk for å masturbere så han oscar (filmpris) ligende på gulvet død.etter denne hendelsen måtte Ibsen og Hitler forsvare dasssen sin fra oscar fans som også ville dø slikke dassen til hitler, 2 dager senere begikk hitler selvmord etter et mentalt sammenbrudd. Ibsen vart gal etter sammenbruddet til Hitler at han drepte sine barn og koner som var egentlig jøder og så levde han lykkelig heilt til Michael Jackson's forferdelige broder bruste inn på rommmet hans slik at han døydde av sjokk.