Nazist

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

En nazist er en person som liker å gå i gule klær og bruke hodeplagg med dødningehode på. Nazist er ment som en morsom (?) skrivefeil for nasist, som skal stå for "nasjonalsosialist". "Kidsa" synes "lizzom" det er "schpaa" å misbruke z, skjønner du. Koz og klemz.

Ryktene vil ha det til at nazistene er veldig farlige fordi de angivelig liker å skyte spurv med kanon. De er også troende til å kaste Stein i glasshus, men pga. denne behandlinga vil snart alle som heter Stein være døde. Sosialistisk Sentralbyrå (SSB) forventer at de innen nærmeste framtid vil gå over til å rope ulv, løpe med saks, onanere uten å bruke kondom eller love mer enn de kan holde. Dessuten er de veldig glad i å invadere Norge og en hel rekke andre land - men ikke Sverige, for det er jo söta bror!

Det mest positive med nazistene... Nei, for helvete, det er da for faen ingenting positivt med nazister! Er det? Kremt... Jo, forresten! Hadde det ikke vært for nazistene hadde vi aldri hatt kule filmer, spill og TV-serier som 'Allo 'Allo, Saving Private Ryan, Call of Duty, Ørneredet osv. Dessuten skal de ha æren for å ha kverka et imponerende antall kommunister (dog beklageligvis ikke alle som fantes ).

Når nazistene blir født, kalles de nynazister. 374 timer før de fyller 18 blir de "ekte" nazister. Overgangsritualet omfatter bl. a. å ofre en sau som er jomfru og/eller jøde ( helst begge deler] til Djevelen. Nazizme er zchpaa, zynez dem lizzom.

Nazister spiller også masse Dunegons & Dragons når de er fulle.

Ostehøvelen ble ikke oppfunnet av en nazist. Jeg er for øyeblikket ikke nazist. Er du nazist?

Yours truly, Josefine Svingtrapp. Nazister liker også brunost fordi de syns det smaker så godt!

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Se også[rediger]

"Ich habe einen großen Schwanz in den Arsch". -Hitler i et svakt øyeblikk.