Neil Armstrong

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Pass deg slik at Morfar her ikke sparker deg til mån'n!»

- Morfar

«Ost stinker, men man tjener penger!»

- Neil Armstrong om ostefabrikasjon


Oppvekst og gjennombrudd[rediger]

Neil Armstrong var en million lysår yngre enn Yngve. Han var en Alien siden Neil A. er det baklengs. Derfor likte han å være nerd så han fikk oppmerksomhet fra læreren sin. I virkeligheten var han en idiot, men han var smartere enn Yngve, hvem det så enn er. Men det var et problem: faren hans var en ert! Som vi alle vet er erter minst like smarte som Einstein. Mammaen hans var i tillegg en kalkun, så derfor burde han være veldig genial. MEN nå var det bare sånn at den virkelige pappaen hans var en elg. Men han burde altså være smart uansett. Det var bare sånn at han var dum i huet. Når han ble 17 år reiste han til India for å bli sendt til Merkur i en rakett. Men han var for dum. Desværre døde raketten til Merkur fordi det var alt for varmt der. Men så fikk han en mulighet for å få sitt store gjennombrudd: han kunne bli med på Apollo 100.1oooooo! Han sa ja og ble hyttering i Apollo-motoren.

Dette skjedde videre[rediger]

Han ble altså hyttering i Apollo-motoren. Men han ville styre raketten. Derfor kastet han mannskapet ut i verdensrommet og tok over. Men fordi han var en slik idiot kræsja han i månen, hvor han bosatte seg i Roma. Der laget han en liten ostefabrikk som hvor slaver risikerte livet sitt i ostegruvene under bakken. Han inviterte han en fyr som het Ødegaard. Han hjalp med å passe på at slavene ikke rømte fra gruva.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!