Nerder

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Nerder eller Nerdius Extremus er et merkelig "folkeslag" med meget stort mangfold. De er kjente for sin ufattelige mangel på kunnskap. De er forskjellig fra World of warcraft-nerder som i motsetning til dem selv, arbeider frivillig. Historien bak de fleste Nerder er at alle ble født med nærsynthet, alt for tykke briller og lomme-pc. Nerder er en viktig del av Øko-systemet på skoler og arbeidsplasser. hadde det ikke vært for Nerdene hadde skolens Bøller fått for lite å gjøre og det ville ha ført til at pinglene ville blitt utdødd.Hvis du prøver og jakt på en nerd så kommer bokormen og tar deg..

Bosted[rediger]

Du kan finne nerder overalt, men de foretrekker å holde seg i lysky eller mindre bebodde steder. Hjemme hos en Nerd finner du damer i tusentall og raske biler, de lever det gode liv. De har en stor fassinasjon for lavalamper, hvor de røde er favoritten, og det er derfor lavalamper ofte samles i leilighetene til nerder

Utseende/kjennetegn[rediger]

Nerder er ganske lett å få øye på. De er lave/tettbygde nerder med store panner og store rosa ører,de fleste har også lilla bukseseler og lime-grønne klær. De har også store briller som representerer deres enorme mangel på kunnskap. Nerder greier ikke bare å si fem ord "Luke, i am your grandmother.", men kan ramse opp hele Lexikon av gangen.

Antrekket som tidligere ble nevnt er tatt fra motebladet NERDIES! Dette bladet holder nerdene oppdatert på antimote.

Det er veldig viktig for nerder å parre seg med mennesker, slik at de ikke dør ut. De bryr seg ikke om hvilket kjønn det er, bare det er et menneske. Dersom en nerd parrer seg med en annen nerd, vil disse to nerdene bli brent i hagen til Nerd Harald, deres leder. dersom to nerder klarer og formere seg med hverandre, blir det innavl og bare ekkelt. resultatet ville ikke være i stand til å formere seg og derfor ville bestanden av nerder være truet om alle nerder kun hadde parret seg med andre Nerder.

Kamuflasje[rediger]

Nerder klarer å kamuflere seg. Dersom det er regnbue på himmelen, kan de gjøre seg om til en farge. Dette er veldig nyttig for alle nerder. På denne måten blir de ikke oppdaget. Nerder kan også forvandle seg til toaletter, men dette gjør de kun når de er desperate nok til å få avføringen til en stor hårete rumpe i munnen. De parrer med å stikke penis inn i subwoferen og ha en mikrofon koblet til anegget for så å rope ut en hyllest til alle nerder, nemlig et nøye gjennomtenkt utdrag fra et nylig oppdatert leksikon.

Bekjemping[rediger]

Myndighetene kjemper stadig for å bekjempe nerde befolkningen. Det er en skuddpremie på 20.000Kr per nerdehode + en litago til alle som kan bringe en død nerd til Jens Stoltenberg. Dessverre øker stadig nerdebefolkningen raskere enn den kan bekjempes. Snart vil vi alle bli nerder. Med mindre du sniffer knuste rotter til lunsj, gaar med 5 kilos dollartegn paa brystet og hiver iberiasnegler på blizzard sitt kontor.

Les også[rediger]